Cele mai periculoase momente de reality-show

De: Cătălina Matei / 01.02.2012, 07:00
Cele mai periculoase momente de reality-show
Tăiat de o drujbă, lovit de o bucată de gheaţă, leşinat într-un incendiu: iată câteva momente reale şi pline de suspans de la televizor!

Reality show-urile oferă adesea momente care nu figurau în scenariu şi care lasă cu gura căscată audienţa. Iată câteva dintre cele mai periculoase astfel de scene.

Vânătorii de mituri: Au bombardat o casă
Vânătorii de mituri adoră să facă experimente trăsnite, însă anul trecut unul dintre acestea a luat-o complet razna. O ghiulea a trecut prin casa unei familii din Carolina de Nord, lovind acoperişul altei case şi aterizând, într-un final, prin parbrizul unei camionete. Din fericire, nimeni nu a fost lovit.

Pradă mortală: Cum să pescuieşti răni
Emisiunea „Pradă mortală” de la Discovery Channel arată cum e munca bărbaţilor în periculosul domeniu al pescuitului de crab. Numai în sezonul 9, membrii echipajului au fost aruncaţi peste bord, au fost loviţi în cap de bucăţi de gheaţă şi s-au rănit în diverse piese de echipament pentru pescuit. Nimic nu se compară cu primul sezon, când vasul Big Valley s-a scufundat în Marea Bering, omorând cinci membri din şase…


Jersey Shore: Pumnul care a făcut înconjurul lumii

În cel de-al patrulea episode din show-ul de la MTV, Jersey Shore, miniona Snooki a fost pocnită în faţă de un tip, într-un bar. Clipul a făcut înconjurul lumii şi a transformat-o pe Snooki în vedetă, însă MTV, sub presiunea grupurile anti-violenţă, a trebuit să cenzureze scena.

Survivor: Leşinat în foc
În show-ul CBS „Survivor”, concurenţii sunt implicaţi în diverse activităţi fizice extreme, deci accidentările sunt de aşteptat. În timpul emisiunii din Australia, concurentul Michael Skupin a trebuit să fie evacuat după ce a leşinat într-un incendiu şi a suferit arsuri grave.

America’s Next Top Model: Model la pământ
„America’ Next Top Model” nu a descoperit foarte multe modele reale, dar a creat câteva momente intese de reality show. Concurenta Rebecca Epley a leşinat în timpul deliberării juriului şi toate colegele sale s-au isterizat când au văzut-o prăbuşindu-se pe podea ca un butuc. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital dar s-a recuperat şi a reintrat în concurs.

Fear Factor: Supă de şobolan
Emisiunea „Fear Factor” nu a provocat răni vreunui concurent, dar a fost responsabilă pentru accidentarea unui telespectator. Un bărbat din Ohia a dat în judecată postul NBC pentru 2,5 milioane de dolari pretinzând că, vizionând scena în care cineva trebuia să bea o supă de şobolan, i s-a făcut atât de rău încât s-a izbit de un perete şi a vomitat. Procesul a fost, în cele din urmă, respins.


Surviving Nugent: Drujba neatentă

Cântăreţul Ted Nugent a avut un show scurt la VH1, în care el lua orăşeni nepricepuţi precum Tila Tequila la ferma sa şi îţi învăţa cum să jupoi un mistreţ sau să construieşti o casă. În timpul unei lecţii în natură, acesta s-a rănit cu o drujbă, alegându-se cu 44 de copci şi o proteză de picior.


Killer Karaoke: Teren alunecos

Steve-O, starul show-ului Jackass, este obişnuit să se rănească prosteşte, dar acum este dat în judecată pentru un incident care a avut loc la înregistrările noului său reality show, Killer Karaoke. În emisiune, concurenţii trebuie să cânte în timp ce sunt distraşi de tot felul de lucruri. Concurenta Susanne Ohman a fost udată cu apă în mod repetat în timp ce cânta, astfel că podeaua a devenit destul de alunecoasă. Când a plecat de pe scenă, Susanne a alunecat, a căzut pe scări, fractureându-şi practic toate oasele picioarelor.