Cele mai populare destinații de Paște pentru români

De: Carmen Ulian / 24.03.2015, 09:00
Cele mai populare destinații de Paște pentru români
O mare parte dintre români aleg să-și petreacă vacanța de Paște pe alte meleaguri - Roma, Atena, Ierusalim, Dubai și Amsterdam, acestea fiind și printre cele mai populare destinații.

„În timp ce o parte dintre români merg în vacanțe de Paște în străinătate atrași de semnificația religioasă a unor destinații precum Roma, Atena sau Ierusalim, alții aleg shoppingul și distracția în cluburile din Dubai sau Amsterdam”, se arată într-un comunicat al portalului vola.ro.

Roma este una dintre cele mai populare destinații de Paște pentru români, deoarece turiștii pot vizita atât bisericile catolice, cât și lăcașurile de cult ortodoxe. În același timp, în capitala Italiei trăiește o importantă comunitate de români, iar Paștele este momentul cel mai potrivit pentru reunirea familiilor. Un city break de Paște la Roma pornește de la 337 euro de persoană și include bilet de avion, 3 nopți de cazare cu mic dejun și asigurare medicală.

La rândul său, Atena are avantajul de a fi o destinație dintr-o țară ortodoxă, prin urmare turiștii români regăsesc aici o parte din tradițiile de acasă, inclusiv mesele cu friptură de miel și ouă roșii. Costul pachetului turistic, în care intră biletul de avion, 3 nopți la hotel cu mic dejun și asigurare medicală, ajunge la aproximativ 440 de euro de persoană.

Mai multe detalii pe Mediafax