Cele mai populare și mai vândute mărci de adidași bărbați din lume

Apropo.ro / 09.11.2021, 17:44
Cele mai populare și mai vândute mărci de adidași bărbați din lume

Adidașii au devenit un element esențial în viața noastră. Ei nu sunt doar confortabili și utili pentru viața de zi cu zi, ci sunt limbajul actual al luxului, designului, culturii și, evident, gustului.

Astăzi putem purta adidași de designer atât pentru a merge la sală, cât și la birou, combinați cu o pereche de blugi pentru un look casual elegant sau cu un costum pentru un stil business mai relaxat.

Adidașii de astăzi sunt garanția unui nivel de stil, versatilitate și confort pe care alți pantofi – ne pare rău – pur și simplu nu îl pot egala. Înainte, nu cu mult timp în urmă, participarea la un eveniment special cu o pereche de adidași era un motiv pentru care prietenii și oamenii tăi să te eticheteze ca un ciudat, un proscris al stilului. Cu toate acestea, atitudinile s-au schimbat în mod neașteptat. Ceea ce odată era considerat nepotrivit – chiar atipic și lipsit de gust – este un standard de stil înalt astăzi.

Adidași bărbați cautati modelul potrivit pe Emag!

Acum, adidașii s-au scumpit puțin, da. Dar este și perioada în care avem în față mărci și modele care acordă o atenție mult mai mare detaliilor și suntem martori la măiestria de a face încălțăminte excelentă. Vedem dinamismul și multifuncționalitatea fiecărei piese, datorită fabricației sale extraordinare.

Deci, să trecem în revistă care sunt cele mai populare branduri de adidași pentru bărbați:

  1. NIKE

Un brand care știe să creeze produse care să fie la nivelul publicului pe care l-a câștigat de mult timp. O marcă care s-a ocupat și de stabilirea parametrilor de publicitate în prezent. Cu siguranță, Nike are cel mai iconic catalog dintre toate, începând cu istoricul Air Max.

Nike adidasi veti gasi pe Emag.

  1. CONVERSE

Născut în 1917, iconicul Converse High Top a rămas 99,9% neschimbat și este acum cel mai bine vândut pantof de sport din întreaga lume. În plus, diversele sale colaborări sunt întotdeauna o garanție a calității și stilului; nu neglijează nici cel mai mic detaliu și sunt mereu în fruntea așteptărilor lumii întregi.

  1. ADIDAS

Nu numai pentru că au făcut din încălțămintea sport o adevărată inginerie în lumea contemporană și prezintă clasici iubiți în întreaga lume – precum Superstar, Stan Smith și Gazelle – ci pentru că au creații de ingeniozitate totală și fashion + tehnologie precum Ultra Boost și modelele Yeezy. Acestea din urmă au atins o creștere de 203% a prețurilor de revânzare în cursul anului 2020, devenind unul dintre cele mai importante nume.

  1. BALENCIAGA

De la stilul elegant și minimalist de șosete până la inevitabilul Triple S, acest brand neobișnuit a revoluționat peisajul încălțămintei de modă și a făcut siluetele maximaliste în centrul conversației.

  1. NEW BALANCE

Firma din Boston este responsabilă pentru unele dintre cele mai confortabile și emblematice modele realizate vreodată. Cu gama sa premium, această marcă a reușit, de asemenea, să păstreze siluetele tradiționale mereu la marginea coolness-ului.

  1. PUMA

O firmă care perfecționează constant modelele clasice și traduce tendințele modei pentru o piață mai largă, dornică de design și calitate înaltă.

  1. VANS

Clasicii care nu dau greș niciodată și chiar merg cu orice. Stilul său simplu, mereu seducător și aspectul atemporal, fac modele precum Old Skool, Classic și Authentic să fie recunoscute instantaneu (și întotdeauna dorite pentru orice look). Unul dintre cei mai buni pantofi de sport pentru bărbați (și nu numai) de pe piață.

  1. AIR JORDAN

Unul dintre cele mai de succes exemple de marketing din istorie, creație a Nike. O linie hiper de colecție cu multe lansări speciale și colaborări care sunt lansate în ediții foarte limitate. O marcă care nu înseamnă doar să ai mult stil, ci și o investiție puternică în garderoba pregătită pentru afacere. Mai ales dacă ai unul dintre cele mai importante zece modele Jordan din istorie.

9. REEBOK

Cele mai bune modele ale sale – precum Clubs, Classic și Workouts – sunt nimic mai puțin decât iconice și punctul focal pentru un aspect retro, dar totodată foarte din secolul 21.

  1. GUCCI

Incarnarea încălțămintei de lux în universul adidașilor. O firmă care a știut să evolueze de-a lungul timpului și care a redefinit conceptele de modă încă din 2010.