Cele mai proaste filme ale anului! Vezi cine a luat Zmeura de Aur

Apropo.ro / 25.02.2013, 11:21
Cele mai proaste filme ale anului! Vezi cine a luat Zmeura de Aur
"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2" a primit, sâmbătă seară, şapte premii Zmeura de Aur, trofee care "recompensează" cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.

Nominalizat la 11 categorii de premii, „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 2” a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului, cea mai proastă actriţă în rol principal (Kristen Stewart, premiată în această categorie şi pentru rolul din „Snow White and the Huntsman”), cel mai prost actor în rol secundar (Taylor Lautner), cea mai proastă distribuţie, cea mai proastă regie (Bill Condon), cel mai prost remake/ cea mai proastă continuare şi cel mai prost cuplu pe marele ecran (Mackenzie Foy şi Taylor Lautner).

La gala de sâmbătă seară (aflată la cea de-a 33-a ediţie), Adam Sandler a primit premiul pentru cel mai prost rol principal, pentru prestaţia din filmul „That’s My Boy”, recompensat şi cu trofeul pentru cel mai prost scenariu.

De asemenea, cântăreaţa Rihanna a primit o Zmeură de Aur la categoria „cea mai proastă actriţă în rol secundar”, pentru prestaţia din filmul „Battleship”.