Cele mai proaste filme cu cei mai buni actori

Apropo.ro / 10.12.2012, 12:30
Adam Sandler, Jack Nicholson sau Al Pacino fac parte dintre actorii care au avut "ghinionul" să facă parte din distribuția unor filme care nu au avut mare priză la public. Iată care sunt acestea...

Adam Sandler „Jack and Jill”

Adam Sandler a fost parte din distribuția peliculei „Jack and Jill”, o comedie din 2011, ce a primit mai mult critici negative decât s-ar fi așteptat întreaga echipă de producție.

Adam Sandler

Și Al Pacino a jucat în „Jack and Jill”, un film slab cotat, spre uimirea tuturor, mai ales când a deținut un rol important în „The Godfather”.

Astfel, lista actorilor care au semnat contracte pentru pelicule slabe continuă…

Al Pacino „Jack and Jill”

Deși este câștigătorul unui premiu Academy Award, plus multe altele, și este un nume în cinematografia internațională, și-a dezamăgit fanii când a apărut în „Jack and Jill”, comedia regizată de Adam Sandler.

Al Pacino

Personajul lui Pacino se presupune că avea o obsesie romantică pentru Jill. Prezența actorului în film a salvat puțin situația. Pelicula a avut încasări de 25 de milioane de dolari în prima săptămână de lansare, dar rămâne totuși unul dintre cele mai proaste filme.

Robert de Niro „The Bridge of San Luis Rey and Godsend”

Robert a avut și roluri mai puțin fericite, precum cel din „The Bridge of San Luis Rey and Godsend”. Criticii cred că de Niro a făcut un pas înapoi cu acest rol.

Robert de Niro

Actorul cu roluri iconice și câștigător a numeroase premii nu ar trebui chiar judecat după prezența lui în acest film, mai ales că are o vârstă înaintată și orice rol este binevenit.

Jack Nicholson „Man Trouble” are în spate o carieră de peste 50 de ani în cinematografie.

Jack Nicholson

Din toate rolurile jucate, au existat și filme mai slab cotate precum „Man Trouble” din 1997, o comedie despre un tip ce lucrează ca paznic și care ajunge să aibă o relație cu o clientă celebră.

Tom Hanks – „The Bonfire of the Vanities”

Tom este unul dintre cei mai plăcuți actori de la Hollywood, dar și unul dintre cei mai buni actori.

Tom Hanks

Și acest câștigător a două premii Oscar a avut „ghinionul” să facă parte din distribuția filmului „The Bonfire of the Vanities”, o adaptare după cartea lui Tom Wolfe. În film au mai jucat Bruce Willis și Melanie Griffith.

Povestea filmului a condus la decăderea din topuri, căci degeaba folosești actori buni dacă nu ai un scenariu interesant.

Sean Penn – „All The King’s Men”

Printre numeroasele roluri complexe sau cu moralitate ambiguă, Sean bifează și un rol într-un film slab cotat „All The King’s Men”.

Sean Penn

Povestea filmului a luat numeroase premii, dar filmul nu a reușit decât să acumuleze critici negative, peste ocean.

Daniel Day-Lewis „Nine”

Daniel este unul dintre cei mai de marcă actori ai cinematografiei moderne. Are două premii Academy Awards câștigate. Este cunoscut ca unul dintre cei mai selectivi actori în privința rolurilor, dar cu toate acestea a reușit să bifeze și unul mai puțin reușit.

Daniel Day-Lewis

Este vorba de musicalul „Nine” din 2002, o adaptare după filmul lui Felini „8 1/2”. Au dorit să aibă succesul înregistrat de „Chicago”, dar nu a fost așa. Cu un buget de 80 de milioane de dolari și 53 de milioane de dolari încasați în prima săptămână de lansare, „Nine” nu a reușit să urce mult în clasamente.

Marlon Brando – „Christopher Columbus: The Discovery”

Marlon Brando

Marlon Brando a jucat în filme de marcă precum „On The Waterfront” și „The Godfather”. A fost și va rămâne un idol pentru mulți actori, și cu toate acestea a bifat și el un rol într-un film prost cotat – „Christopher Columbus: The Discovery” din 1992.

Dustin Hoffman – „Little Fockers”

Dustin Hoffman este unul dintre cei mai buni actori din ultimii 50 de ani, grație unor roluri bune din filme precum „The Graduate”, „Rain Man”, sau „Tootsie”.

Dustin Hoffman

A fost premiat de două ori cu Academy Award în 2010 pentru „Little Fockers”, dar chiar și așa criticile negative nu au întârziat să apară. Unii susțin că nu ar fi trebuit să mai apară în al treilea „Fockers”. La fel și de Niro.

Pelicula a avut un buget de 100 de milioane de dolari, iar în prima săptămână de la lansare a făcut 310 milioane de dolari.

Denzel Washington – „John Q”

Nu sunt mulți care să arate sau să joace precum Denzel Washington, dar unii spun că își alege roluri similare.

Denzel Washington

Deși multe din filmele în care a jucat au fost cotate bine, „John Q” s-a aflat la polul opus. Criticii de film spun că este unul slab, deși a avut încasări considerabile.

Morgan Freeman – „Chain Reaction”

Morgan a câștigat multe premii în cinematografie, are la fel de multe nominalizări, și dă bine și în roluri negative.

Morgan Freeman

În pelicula „Chain Reaction”, Morgan s-a alăturat unei distribuții din care a făcut parte și actorul precum Keanu Reeves.

Criticii au spus despre film că este unul mediu, care nu iese în evidență și care ar putea fi ocolit la cinema.