Cele mai răsfăţate boticuri din lume

Apropo.ro / 25.05.2009, 00:00
Cele mai răsfăţate boticuri din lume
Este suficient să miorlăie delicat ori să-şi unduiască graţios codiţa mătăsoasă şi toată lumea e la picioarele lor. Inclusiv vedetele de primă mînă, care le oferă un tratament pe măsura celebrităţii lor.

În ciuda numelui său de scenă cu rezonanţe canine, Snoop Doggy Dog este un mare iubitor de pisici. Acesta are acasă două frumuseţi siameze, pe care le-a botezat precum idolii lui: Miles Davis şi Frank Sinatra.
Pentru că nimic nu e prea mult pentru felina ei, Little Man, Cameron Diaz obişnuia să-i cumpere acesteia articole de îmbrăcăminte care să se asorteze cu ţinutele stăpînei. Pisica lui Gary Oldman este trecută în acte cu numele Lapte de soia, dar actorul o alintă drăgostos “Mook”.

De-a lungul vieţii, Brigitte Bardot a avut grijă de mai bine de 60 de pisici. La un moment dat, superba actriţă franceză, care a şi lansat moda machiajului “ochi de pisică”, s-a comparat cu un astfel de animal: “Adevărul este că sînt o pisică transformată în femeie… Torc. Zgîrîi. Şi cîteodată muşc”. Mischa Barton, vedeta din “Rebel în California”, este căzută total în adoraţie pentru motanul ei alb, Angelo. “Mîţa mea e incredibilă. Într-una din zile, a reuşit să sune pe cineva de pe telefonul mamei mele, ceea ce mie mi s-a părut extraordinar”.

Pentru rolul din “Catwoman”, Halle Berry a adoptat-o pe Playto, ca s-o ajute să înveţe comportamentul pisicilor. Nu a durat mult pînă să se îndrăgostească de “profesoara” ei şi chiar a ajutat-o să obţină un rol de figurant în film. Ulterior, a rebotezat-o Playdough (Plastilină).

Prima pisică a Americii

Socks a fost a patra pisică care a folosit litiera de la Casa Albă, fiind animăluţul de casă oficial al familiei Clinton. Poziţia i-a fost uzurpată însă de labradorul Buddy, a cărui venire i-a tulburat profund viaţa. După spusele lui Hilary Clinton, “Socks l-a dispreţuit pe Buddy de la prima vedere şi pentru totdeauna”. De asemenea, Bill Clinton mărturisea: “M-am descurcat mai bine cu palestinienii şi israelienii decît cu Socks şi Buddy”.

“Atitudinea pisicilor nu face decît să ne reamintească în fiecare clipă că ele deţin, de fapt, controlul”, crede Mel Gibson