Cele mai ridicole procese cu vedete

Apropo.ro / 30.08.2015, 19:00
Cele mai ridicole procese cu vedete
Câteodată, vedetele ajung la tribunal din cele mai stupide motive. Află pentru ce au fost daţi în judecată sau au intentat proces Kim Kardashian, Lindsay Lohan sau Miley Cyrus.

Kim Kardashian vs. Old Navy
Dacă imaginea este tot ce ai, este normal să ţi-o aperi, însă Kim Kardashian a depăşit un pic limita atunci când a dat în judecată firma Old Navy pentru că a folosit în reclamă un model care semăna un pic cu Kim Kardashian, fără permisiunea acesteia din urmă. Modelul, Melissa Molinaro, era, la acel moment, cu Reggie Bush, fostul iubit al lui Kardashian…

Lindsay Lohan vs. E-Trade
Probabil că Lindsay Lohan s-a săturat să stea la tribunal numai în banca acuzaţilor, aşa că inventează diverse motive ridicole pentru a fi şi ea „partea vătămată”. De exemplu, aceasta a încercat să dea în judecată compania E-Trade, pentru suma de 100 de milioane de dolari, pentru că într-una dintre reclame exista un bebeluş pe nume Lindsay care era „dependent de lapte”. În mod cert, Lindsay a crezut că numele ei e un brand la fel de important ca Madonna sau Oprah şi a luat totul ca o bătaie de joc la adresa ei.

Kim Kardashian vs. TRIA
Kim Kardashian are un contract de publicitate cu TRIA, un brand de produse de îndepărtare a părului nedorit adresat femeilor. O companie rivală din acelaşi domeniu a acuzat-o pe Kim Kardashian că induce în eroare consumatoarele pretinzând că: foloseşte produsele respective pentru toate zonele de pe corp (ceea ce nu e sănătos), nu mai foloseşte aparate de ras (pe când TRIA explică că acestea se folosesc în tandem cu produsele lor) şi că ea foloseşte numai TRIA (contrazicându-se însă în alte interviuri).

50 Cent vs. Taco Bell
50 Cent nu este omul care să înghită o glumă. În 2008, rapperul a dat în judecată compania Taco Bell pentru o campanie de publicitate destul de amuzantă. Taco Bell a trimis scrisori deschise mai multor publicaţii în care îl îndemna pe rapper să-şi schimbe numele în „79 Cent” sau „89 Cent” pentru a promova noile meniuri ale firmei. 50 Cent nu a înţeles poanta.

Miley Cyrus vs. populaţia asiatică
Cântăreaţa a făcut o poză alături de mai mulţi fani asiatici, în care ea însuşi îşi ridicase pleoapele cu degetele pentru a se integra mai bine în peisaj. Aceasta s-a trezit dată în judecată de comunitatea asiatică din SUA pentru ofensă, în care i se cerea, drept despăgubire, uluitoare sumă de 4 miliarde de dolari.

Diddy vs. Valerie Turks
Diddy are pe rol un process cu o anume Valerie Turks, care îl acuză pe mogulul hip-hop de o mulţime de lucruri, care de care mai trăsnite. Printre altele, Turks spune că Diddy este responsabil pentru atacurile din 11 septembrie ori că ia- furat un jeton de poker în valoare de „zilioane de dolari”.

Ron Livingston vs. Wikipedia
Ron Livingston nu vrea ca cineva să creadă că este gay. După ce a remarcat că pe pagina de Wikipedia a apărut că este homosexual, Livingston s-a repezit să intenteze proces internautului care i-a schimbat această informaţie în profil. Din nefericire, este destul de greu să identifici persoana care pune informaţii pe Wikipedia, însă Livingston nu s-a lăsat şi a continuat cu procesul, citându-l pe acuzat drept „John Doe” – care pentru americani este sinonim cu „persoană necunoscută”.