Cele mai scumpe 10 bărci cu motor!

De: Dragos Tanase / 08.04.2014, 11:30
O ambarcațiune cu motor este un lux pe care nu oricine și-l poate permite, deși o asemenea barcă te poate ajuta să navighezi cu ușurință peste mări și oceane.

Este, cu siguranță, un sentiment plăcut să fii una cu apele albastre și calmante ale apelor planetei noastre!

Acestea sunt, cum se spune, adevărate jucării pentru băieți și, în ciuda climatului economic recent, criza economică ce i-a lovit profund și pe bogații lumii, există încă un mare interes printre clienții bărcilor cu motor.

Dar, cu toate acestea, în cazul în care intenționează să achiziționeze una, există o serie de factori care ar trebui lluați în considerare.

În primă instanță… dimensiunea chiar contează cu adevărat . Este extrem de important să se știe cât de mare să fie și care sunt cerințele clienților, în materie de dotări.

În afară de acestea, motorizarea este, desigur, vitală, în timp ce interioarele de calitate nu trebuie nici ele subestimate.

Vezi un TOP 10 al celor mai scumpe bărci cu motor, în funcție de mărime, dotări și facilități:

10. Bayliner 742 Cuddy: 83.000 de dolari

Lansat în 2014, cu un finisaj alb arctic, Bayliner 742 are un preț de aproximativ 80.000 dolari. Puteți alege dintr-o varietate de accesorii suplimentare precum portbagaj, pachet de pânză sau acoperiș contra soarelui.

Are decorațiuni din tec, un arbore exotic originar din sudul Asiei, înalt, cu frunze opuse, întregi și cu flori albe, al cărui lemn dens și rezistent este folosit mai ales în construcții navale. Puteți beneficia și de o ancoră cu troliu electric.

9. Bayliner Cruiser 285: 110.000 de dolari

Bayliner 285 are o lungime de 28 de metri și un aspect foarte sportiv, care oferă linii elegante și un finisaj neted. Aceasta oferă un loc de conducere premium și suficient spațiu pentru a dormi pana la sase persoane. Alte funcții includ luminatoare si mai multe hublouri care asigură o cabină extrem de luminoaseă și aerisită.

8. Bayliner 335: 199.000 de dolari

Această ambarcațiune are o lungime impresionantă de 32 de metri și un spațiu generos. Bayliner 335 este cel mai mare model din clasa sa, oferind două cabine generoase. Pe de altă parte, există mult spațiu de depozitare, datorită cabinei de la pupa și a scaunelor ample. Acest spațiu poate fi transformat într-un bar, care oferă o mulțime de oportunități de divertisment. Puteți găsi, de asemenea, cele mai noi echipamente de ultimă oră, printre care și un plotter GPS (echer de navigație).

7. Atlantis 42: 362.500 de dolari

Această ambarcațiune cu motor superioară vine la mai mult de 360.000 dolari și are un design uimitor, cu un spațiu enorm pentru entertainment. distracție și entert ridică într-adevăr acest barcă cu motor și are o mulțime de spațiu pentru a distra. Are 2 living-uri separate, aer condiționat, tv cu plasmă, cd Player, canapele din piele și o mulțime de materiale de lux. Este propulsată de 2 motoare diesel D6 Volvo Penta, de 330 de cai putere. În ceea ce privește instrumentele de navigație, Atlantis 42 oferă, printre altele, un radar Raymarine, un plotter dedicat GPS și un pilot automat Raymarine.

6. Birchwood 380: 380.000 dolari

Dispunând de un sistem informatic de management al motorului Volvo Penta, Birchwood 380 oferă un încălzitor de apă de 40 litri și multe altele. La prețul de 380.000 dolari, vă puteți bucura de un sistem audio impresionant, precum și sistemul de sub-woofer, lumini de navigație și podele din lemn de tec de lux, care completează aspectul general. Relaxați-vă în stil lounge în salonul care are banchete din piele crem și dulapuri din lemn de cireș, iPod stereo și CD player.

5. Princess 56: 390.000 dolari

Princess 56 este tocmai bună pentru o familie mai mare sau pentru o gașcă numeroasă. Beneficiază de două motoare Volvo Penta cu peste 600 de cai putere. Pentru aproximativ 400.000 dolari, include două cabine cu baie proprie, un generator de curent de 7,5 kW, un far de control de la distanță pentru, o cabină de pilotaj realizată din lemn de tec și elemente suplimentare de siguranță.

4. Fairline Targa 52: 455.000 dolari

Fairline Targa 52 este un alt pretendent puternic pe această listă nautică fierbinte. Puteți beneficia de sistemul Easydock joystick și control de la distanță, care permite acostarea mult mai facilă. Există, de asemenea, o aplicație dedicată pentru iPhone, care vă permite să dețineți controlul pe navă. Există o zonă de living – în plan deschis – și o mulțime de dulapuri din lemn de cireș care vin complet echipate cu sisteme de divertisment audio-video. Aceastea includ un televizor montat pe perete și un DVD player.

3. F Series, F450: 510.000 dolari

F450 oferă o mulțime de spațiu și o mulțime de oportunități pentru divertisment. La prețul de mai mult de o jumătate de milion de dolari, puteți lua masa în aer liber cu o capacitate de până la șase persoane. Există, de asemenea, o punte specială pentru a face plajă și un interior impunător cu elemente de lux. Admirați finisajele premium din lemn și mobilier care face să vă simțiți ca acasă!

2. Bayliner 5788: 549.000 dolari

Cu un sistem complet multimedia, precum și televiziune prin cablu, Bayliner 5788 este indulgență pură. Această barcă vine cu un sistem integrat de camere video, iar pe punte totul e inoxidabil. La bord, există o cadă (în dormitorul principal), dar e dotată și cu o mașină de spălat vase. Din punct de vedere estetic, design-ul e unul atrăgător cu linii curate.

1. Sunseeker Manhattan 50: 635.000 dolari

Contra sumei de 635.000 dolari, Sunseeker Manhattan 50 oferă mai multe facilități, cum ar fi băi private, finisaje de lux, o cabină de oaspeti VIP sau un spațiu de luat masa cu tapițerie din piele ce emană rafinament. Alte bonusuri care vin cu această barca include sistemul de încălzire, un generator individual, o pasarelă hidraulică, dar mai ales 2 motoare diesel de 800 cai putere!