Cele mai scumpe coafuri ale vedetelor (Poze)

Apropo.ro / 06.05.2009, 16:00
Vedetele de la Hollywood sunt dispuse sa plateasca sume si de aproape 1.000 de dolari pentru coafuri deosebite.

Vedetele de la Hollywood sunt dispuse sa plateasca sume si de aproape 1.000 de dolari pentru coafuri deosebite.

Desigur, pentru o celebritate de talie internationala care apare pe covorul rosu si in lumina reflectoarelor este foarte important sa arate cat mai bine, "ca scoasa din cutie".

Anne Hathway este una dintre actritele care acorda atentie parului si este mereu in trend cu coafurile. De obicei, ea merge la stilistul Ted Gibson unde obsinuieste sa lase in jur de 950 de dolari pentru o coafura.

Kate Hudson este o alta vedeta care isi pastreaza tot timpul aerul proaspat adolescentin. Culoarea blonda a parului la care nu renunta necesita o ingrijire mai atenta. Actrita are un salon preferat, in Los Angeles, si un stilist care stie ce i se potriveste cel mai bine, David Babaii, de la Salonul Neil George. Ea plateste in jur de 650 de dolari pentru o vizita la salon.

kate hudson

Jennifer Aniston este o alta vedeta de la Hollywood pe care nu mi-o amintesc sa-si fi facut o alta coafura in afara celei binecunoscute. De 15 ani merge la salonul lui Chris McMillian, cel care a lansat si asa numita frizura "Rachel". Fosta iubita a lui Brad Pitt lasa la salon 600 de dolari pentru un tuns, vopsit si un coafat.

jennifer aniston

Amy Adams este actrita nascuta in Italia care poate fi vazuta mai ales in comedii usoare ("O noapte la muzeu", "Magie in Manhattan", "Razboiul lui Charlie Wilson", etc).

Culoarea rosie a parului denota indrazneala (a lucrat la Hooters pana a implinit 18 ani). Merge la un salon de infrumusetare din Los Angeles, "Sally Hershberger", unde stilistul Mark Townsend o scutura de 500 de dolari la fiecare vizita.

amy adams

Anne Hathaway

anne