Cele mai scumpe maini valoreaza 6 milioane de euro

Apropo.ro / 22.11.2011, 09:58
Cele mai scumpe maini valoreaza 6 milioane de euro
Asigurate pentru sase milioane de euro, cele mai frumoase maini din lume sunt intretinute, zi de zi, cu ulei de migdale care costa doar doi euro sticluta.

Daca numele Gemmei Howorth, o britanica originara din Chelsea, poate ca nu spune nimic, mainile sale au aparut mai in toate reclamele care promoveaza produse cosmetice sau detergenti de vase care protejeaza pielea. Fairy, Cadbury’s si Rimmel sunt cateva din brandurile cu care a colaborat Gemma.

Gemma, care si-a asigurat mainile pentru nu mai putin de sase milioane de euro, are si un secret prin care reuseste sa le intretina: ulei de migdale, care costa mai putin de 2 euro. In plus, femeia evita consumul de grasimi, zahar si cafea, precum si expunerea la soare.

Ea are cele mai scumpe maini

Cand merge la plaja, britanica foloseste o crema de protectie, dar si o pereche de manusi.

„Pot sa ma folosesc de asigurare daca ma tai si intr-o hartie. Un astfel de accident m-ar putea tine departe de munca doua saptamani. As pierde o groaza de bani”, le-a marturisit femeia jurnalistilor.

Pentru o sedinta foto, ea e platita in medie cu peste 100 de euro pe ora, dar poate ajunge pana la 3.000 de euro, atunci cand asigura dublura pentru aparitiile vedetelor de top in reclame, filme sau videoclipuri.

Vedete care si-au asigurat corpurile

Cantareata Mariah Carey si-a asigurat picioarele contra sumei de un miliard de dolari.

Picioarele lui Heidi Klum au fost evaluate la 2,2 milioane de dolari, suma pe care aceasta o va incasa in cazul in care ar avea vreun accident care sa-i puna in pericol frumoasele membre.

Fotbalistul englez David Beckham si-a asigurat intregul trup pentru 150 de milioane de dolari, in timp ce actrita si cantareata Jennifer Lopez are fundul evaluat la 27 de milioane de dolari in caz ca pateste ceva.

Tags: