Cele mai scumpe mașini cumpărate de vedete în 2012

De: Marian Andrei / 14.01.2013, 17:00
Celebritățile de la Hollywood conduc mașini pe măsura renumelui lor. Se pare că nu-i deranjează să cheltuiască enorm de mulți bani pentru a-și satisface capriciile, chiar dacă rezultatul este, în unele ocazii, ridicol.

Iată în continuare topul celor mai scumpe  cinci mașini cumpărate de vedetele americane anul trecut. Lăsând la o parte clasa mașinilor și judecând doar după „tunarea” facută la comandă, concluzia pare să fie că poți avea oricâți bani, aceasta nu garantează și faptul că vei avea gust. Să fim serioși, o mașină de top rămane de top și făra a fi cromată sau „aurită” în întregime, iar un Aston Martin este o mașină râvnită de foarte multe persoane și fără a avea jenți cu spițe din aur.

În același timp există și persoane, cum ar fi Lady Gaga sau Kanye West, care au încredere în producător și consideră că nu este nicio problemă în a conduce o mașina nepersonalizată.

5 – Justin Bieber – Fisker Karma (150.000 de dolari)

Cele 110 milioane de dolari câștigate de Justin Bieber i-au permis acestuia să arunce un „mizilic” de 100.000 de dolari pe un Fisker Karma, un sedan sportiv de lux, fabricat în Finlanda. 

Justin Bieber conduce un Fisker Karma cromat în intregime

Justin Bieber conduce un Fisker Karma cromat în intregime

Probabil pentru a nu fi considerat zgârcit (sau poate pentru a ieși în evidență), Bieber a mai plătit 50.000 de dolari suplimentar, pentru ca întreaga caroserie să fie cromată.

4 – Lady Gaga – Audi R8 GT (196.000 de dolari)

Se poate spune că atunci când Lady Gaga intră într-o încăpere, atrage toate privirile. Probabil că a vrut ca același fenomen să se întâmple și când apare la volanul mașinii sale, astfel că „și-a tras” o mașină pe măsura renumelui său: un Audi R8 GT, pentru care a plătit 196.000 de dolari.

Nu se poate să nu-ți atragă atenția: Lady Gaga la volanul noului său Audi R8 GT

Nu se poate să nu-ți atragă atenția: Lady Gaga la volanul noului său Audi R8 GT

3 – Tyga – Audi R8 (200.000 de dolari)

Și rapperul american Tyga a considerat că personalității sale i se potrivește tot un Audi R8.

Aspectul contează! Audiul R8

Aspectul contează! Audiul R8 „aurit” al rapperului Tyga

Numai că, spre deosebire de Lady Gaga, care a pus accent pe performanță, cumpărându-și modelul GT, Tyga a pus accentul pe imagine și a plusat peste prețul de catalog, de 140.000 de dolari, cu încă 60.000 de dolari pentru cromarea aurie a mașinii.

2 – Meek Mill – Aston Martin Rapide (280.000 de dolari)

Atunci când ești pe val, nu te mai uiți la un mărunțiș de 80.000 de dolari dați pentru a-ți personaliza mașina (care oricum este destul de rară). 

Oare jențile din aur de 24 de carate îmbunătățesc ținuta de drum?

Oare jantele din aur de 24 de carate îmbunătățesc ținuta de drum?

Socoteala e simplă: 4 jante din aur de 24 de carate x 20.000 de dolari bucata + 200.000 de dolari mașina (un Aston Martin Rapide) i-au scos hip-hoperului Meek Mill din buzunar 280.000 de dolari.

1 – Kanye West – Lamborghini Aventador (750.000 de dolari)

E celebru, e bogat, are o iubită frumoasă și la fel de bogată ca el! Pentru a-i arăta dragostea, Kim Kardashian i-a cumpărat lui Kanye West, de ziua lui, o atenție de 750.000 de dolari: un Lamborghini Aventador.

Un cadou pe care mulți ar dori să-l primească: Lamborghini Aventador

Un cadou pe care mulți ar dori să-l primească: Lamborghini Aventador

Fără îndoială că anul trecut au fost cumpărate mașini mult mai scumpe, însă acestea nu fac obiectul topului de azi, care se referă strict la vedete.