Cele mai scumpe transferuri din fotbal

Apropo.ro / 12.06.2013, 11:30
Cele mai scumpe transferuri din fotbal
Floretino Perez este dispus să dea aproximativ 100 de milioane de euro pe Gareth Bale. Galezul ar deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului

După Figo, Kaka, Zidane și Ronaldo, Real Madrid vrea să dea lovitura cu Gareth Bale. Acesta este următorul produs de marketing ale madrilenilor.

Real Madrid nu se predă. Mourinho a plecat la Chelsea, Neymar a semnat cu Barcelona, dar clubul din capitala Spaniei nu are de gând să își lase rivala să domine campionatul intern și Europa.

tabel

Drept urmare, Florentino Perez negociază intens pentru aducerea lui Gareth Bale pe Santiago Bernabeu și nu este incomodat de faptul că Tottenham a cerut pentru extrema strângă 99 de milioane de euro. „Pentru jucătorii și investițiile care ulterior vor aduce profit, merită să faci orice efort.

Am arătat în 2000 că genul acesta de jucători pot schimba dinamica și te ajută să devii câștigător din pierzător”, a spus Florentino Perez pentru Marca. În plus, acesta nu a negat negocierile cu Gareth Bale, dar preferă să nu dezbată subiectul prea mult: „Suntem prieteni cu cei de la Tottenham. Pre­ședintele lor îmi este amic și știu că l-ar deranja dacă eu aș vorbi că vreau să îl cumpăr pe Bale”.

Citește mai multe detalii despre cele mai scumpe transferuri din fotbal, pe Prosport.ro