Cele mai stilate cupluri de vedete

Apropo.ro / 15.08.2012, 11:00
Cele mai stilate cupluri de vedete
In lumea vedetelor nu toate cuplurile se pot lăuda cu titlul de style icons, însă vedetele de mai jos au găsit secretul stilului în doi.

Natalie Portman şi Benjamin Millepied

Natalie Portman si Benjamin MillepiedNatalie l-a întâlnit pe balerinul şi coregraful Benjamin Millepied în 2009, la filmările peliculei „Black Swan”, pentru care artistul a făcut coregrafia. In decembrie 2010, cei doi au anunţat că s-au logodit şi că aşteaptă un copil, care s-a născut anul următor în luna iunie. De curând Natalie şi Benjamin s-au şi căsătorit într-o ceremonie privată, în staţiunea Big Sur, California, alături de familie şi prieteni apropiaţi.

Gisele Bundchen şi Tom Brandy

Gisele Bundchen si Tom BrandySupermodelul s-a căsătorit cu Tom Brandy în aprilie 2009 după trei luni de la logodnă, iar primul lor copil, Benjamin, s-a născut în decembrie, acelaşi an. Este cel mai bine plătit supermodel din lume încă din anul 2004, atât datorită campaniilor publicitare a căror imagine este dar şi propriilor colecţii de la flip-flops la lenjerie intimă.


Victoria şi David Beckham

Victoria si David BeckhamCuplul Victoria-David Beckham sunt maeştrii stilului personal. Victoria este cunoscută acum mult mai mult pentru munca ei ca designer decât pentru perioada în care cânta alături de Spice Girls, în timp ce David este departe de imaginea neşlefuită pe care o adopta la începutul carierei sale. Cei doi au apărut împreună în campania pentru lenjerie intimă Emporio Armani şi sunt, de asemenea, imaginea propriilor lor parfumuri.

Citeşte mai mult pe www.one.ro!