Cele mai tari deghizări la ”Te cunosc de undeva!”

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2012, 07:00
Cele mai tari deghizări la ”Te cunosc de undeva!”
Un pas îi mai desparte pe concurenţii ”Te cunosc de undeva!” de marea finală de pe 26 mai, iar numele celor care vor ajunge acolo e destul de greu de intuit.

Vedete din toată lumea au urcat pe scena emisiunii în interpretarea unor artişti precum: Deliei, Lorei, Mariei Buză, Juliei Jianu, a lui Crbl, Jorge, Dan Helciug sau Iulian Vasile.

Tensiunea creşte, iar transformările sunt spectaculoase. Cu machiaje speciale, peruci, cu barbă sau mustaţă, de multe ori sunt de nerecunoscut. Cu un look apropiat şi cu o atitudine corespunzătoare, Maria Buză a ieşit învingătoare în două dintre ediţiile show-ului, în prima, chiar în inedita ipostază a lui Amy Winehouse. Surprinzător a fost şi CRBL, deopotrivă în rolul de sâmbătă aceasta care l-a ajutat să câştige premiul de 1000 de euro şi în acela al Tinei Turner. Cu tocuri, epilat, o peruca generoasă şi o rochie pe măsură, CRBL a rătat spectaculos şi a interpretat pe măsură melodia Proud Mary. Dan Helciug a fost diva desculţă, rol care deşi, gândind după statura sa, ar fi părut de neconceput s-a dovedit a fi posibil.

Iulian Vasile a câştigat una dintre ediţii imitându-l pe Prince, iar Delia a fost senzaţională depotrivă în rolul Loredanei sau al talentatei Adele. Cu toate acestea, rolul lui Tarkan a fost acela care a propulsat-o pe Delia în paginile ziarelor din Turcia. Lora a strâns aplauzele publicului şi juriului la fiecare ediţie fiind adesea în fruntea clasamentului general şi o candidată periculoasă la titlul de câştigătoare. A fost Gwen Stefani, Mihai Trăistariu, Madonna sau Michael Jackson şi s-a descurcat foarte bine de fiecare dată. Foarte versatilă s-a dovedit şi Julia Jianu, fie că a trebuit să intre în pielea unui artist de sex masculin, precum David Bisball, fie a lui Cher, Gloria Ganor sau Thalia. Jorge a avut şi el de interpretat o gamă variată de personaje, de la Beyonce, la Elvis, Maximilian sau chiar CRBL. Pe 26 mai Antena 1 va difuza marea finală al cărei premiu este de 15.000 de euro şi va fi donat unei cauze sociale.

„Te cunosc de undeva!” se difuzează sâmbătă, 20.20, la Antena1 (programtv).