Cele mai tari farse făcute băieţiilor de la Alb Negru!

Apropo.ro / 01.04.2015, 15:00
Cele mai tari farse făcute băieţiilor de la Alb Negru!
Ziua Păcălelilor, pseudonimul dat zilei de 1 aprilie, este renumită pentru farsele şi păcălelile pe care şi le fac prietenii între ei. Artiştii nu au scăpat fără a fi păcăliţi, dar au avut grijă să facă şi ei, la rândul lor, farse celor apropiaţi. Iată cum au fost păcăliţi Andrei şi Kamara de la Alb Negru!
Andrei Ştefănescu de la Alb Negru a păţit-o şi el, a fost păcălit şi a şi făcut farse prietenilor: “Când aveam 13-14 ani şi uitasem de ziua de 1 aprilie, unul dintre prietenii mei din copilărie a sunat la uşă, spunându-mi că a luat foc blocul la parter:))) L-am crezut, evident. Dar şi eu am făcut farse, îmi amintesc de una în mod special, când i-am spus unui prieten că sunt la spital şi el s-a dus acolo să mă viziteze”, a spus artistul.
 
De cealaltă parte, Kamara a păţit-o şi el rău de tot, după cum povesteşte: “Cea mai tare farsă mi-a fost făcută de către cei de la emisiunea „Noaptea Erorilor”. În acea farsă, eram invitat să particip la un casting pentru un film al lui Pedro Almodovar, pe care eu îl admir. Am trecut prin fel şi fel de probe, de la dans rumba în chiloţi, la o păruială cu o actriţă, până la mers pe picioroange. Nu am bănuit nimic şi am gustat farsa din plin :))))”.