Cele mai tari jocuri cu mașini din 2013

Apropo.ro / 14.12.2013, 16:00
Cele mai tari jocuri cu mașini din 2013
Află care au fost cele mai tari jocuri cu mașini din 2013.

Anul 2013 a fost destul de darnic în ceea ce privește această categorie de jocuri: am avut parte de titluri licențiate, de jocuri originale, de arcade-uri nebune, de simulatoare serioase, de jocuri dedicate platformelor mobile, dar și de giganți precum Grand Theft Auto V.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

10. WRC 4 FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

(Milestone) PC/Xbox 360/PS3/PS Vita

Începem clasamentul cu WRC 4, jocul oficial al competiției FIA de raliuri. După cum ne-au obișnuit cei de la Milestone, nici WRC 4 nu rupe gura târgului, fiind totuși un titlu decent pentru pasionații de raliu. Dezavantajele sale sunt eclipsate de licențele prezente în WRC 4 (este totuși un titlu oficial FIA), precum și de prețul de achitiziție relativ scăzut.

9. MOTOGP 13

(Milestone) PC/Xbox 360/PS3/PS Vita

Știm, știm, motocicletele nu sunt mașini. Totuși, să nu discriminăm bolizii numai pentru că au doar două roți! La fel ca în cazul lui WRC 4, avem parte de un joc oficial al competiție MotoGP, provenit chiar de la același producător.

8. GRAND THEFT AUTO V

(Rockstar Games) Xbox 360/PlayStation 3

GTA V este probabil cel mai nonconformist joc al acestui top. Are violență, crime, împușcături și limbaj neadecvat. Și totuși, titlul articolului se referă la jocuri cu mașini, iar, din acest punct de vedere, trebuie să recunoaștem că GTA V nu dezamăgește.

Citește mai multe detalii despre cele mai tari jocuri cu mașini din 2013, pe go4games.ro