Cele mai tari reclame din ultimii 10 ani

De: Dragos Tanase / 21.12.2011, 11:00
Cele mai tari reclame din ultimii 10 ani
Apropo.ro, de 10 ani, ti-a oferit cele mai hot stiri, informatii, virale sau fotografii. Totul a inceput pe 3 decembrie 2001...

Cu siguranta, ai putut vedea si unele reclame care ti-au provocat hohote de ras sau te-au impresionat, intr-un fel sau altul! Ca, vorba aceea, reclama-i sufletul comertului!

Am incercat sa alegem, din perioada 2001-2011, cate o reclama care sa fie desemnata „cea mai tare”, doar ca in ultimii 10 de ani piata publicitara s-a dezvoltat destul de incet, boom-ul fiind mai mult spre sfarsitul acestei decade.

In ultima perioada, vedem in fiecare zi reclame, unele foarte bune, altele mai putin bune, la televizor, dar mai ales in mediul virtual.

In Romania, au fost unele campanii publicitare foarte reusite, cum ar fi cea la coniacul Unirea, cu deja celebrul Dorel, sau cu nebunul si halatul lui ori cu „ala micu’ si negru de respira greu”, pentru Altex.

Noi va propunem doar zece dintre cele mai vizionate reclame, desi suntem constienti ca sunt mult mai multe, evident, iar voi puteti sa o votati pe cea mai tare!

1. Golden Brau – Raportul, o rusine!

Golden Brau – Raportul, o rusine! de pe tare.ro

2. Rom – senzatii tari. Romanesti

Rom – Senzatii tari. Romanesti de pe tare.ro

3. Altex – Nebunu’ cu halatu’

Reclama Altex – halatu’ de pe tare.ro

4. Altex – Laser, frate!

Altex Reclama Laser funny de pe tare.ro

5. Coniac Unirea- Dorele, nu iti mai ajunge strada?

Coniac Unirea – Nu iti mai ajunge strada? de pe tare.ro

6. Cava D’oro – Niste tarani

Cava d’oro – Niste tarani de pe tare.ro

7. Spot Savana – Soacra

Savana – soacra de pe tare.ro

8. Vodafone – Mega

Vodafone – Mega de pe tare.ro

9. Cosmote – Fluturele

Cosmote – Fluturele de pe tare.ro

Pentru ultimul loc am pastrat o reclama, tot din campania Altex, care a fost interzisa spre difuzare la TV, dar a mers foarte bine… pe online:

10. Altex – Batman (preotul)

Reclama Altex Batman Popa de pe tare.ro

In incheiere, va multumim ca ne-ati citit in toti acesti 10 ani de existenta si vom continua sa va tinem la curent cu tot ce este mai hot pe Internet!