Cele mai tari vedete de la Hollywood, actori in reclame japoneze (Video)

Apropo.ro / 08.04.2009, 18:32
Cele mai tari vedete de la Hollywood, actori in reclame japoneze (Video)
Michael Jackson, Britney Spears, Brad Pitt sunt doar cateva din vedetele care au acceptat sa apara in reclamele japoneze

Ce au in comun, dar in acelasi timp iesit din tipare, John Travolta, Michael Jackson, Arnold Schwartzenegger, Hulk Hogan, Sean Connery, Brad Pitt si mult altii? Toti au aparut in reclame la japonezi!

Pe zi ce trece, descopar ca nu stiu nimic despre asiatici.

In timp ce noi ne chinuim sa facem reclame cu actori necunoscuti, bani cat mai putini si profituri cat mai mari, japonezii au creat o traditie in a angaja cei mai tari cantareti ai lumii, cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, sa apara in reclame pentru fel de fel de produse.

Noi ne minunam de cativa adolescenti cu freza in ochi si unghiile facute, pe cand la ei gasim Harajuku. Lista ar putea continua la infinit, dar hai sa revenim la subiectul principal si sa facem cunostinta cu o latura a marilor actori ai lumii, pe care multi nu o stiam.

Michael Jackson

Daca ti-as zice ca Michael Jackson a facut reclama la un scuter Suzuki, m-ai crede? Nici eu, dar uita-te la clipul de mai jos:

 

Sean Connery

Fost Agent 007, un actor de talie grea, un lord, sa apara intr-o reclama stupida langa un iepure de plus? Eh, uite ca s-a putut:

 

Britney Spears

Era mica si naiva. Au prins momentul potrivit si uite asa au folosit imaginea ei langa niste jeleuri Suki:

 

Hulk Hogan

Cred ca a fost singurul la care nu m-a mirat ca a aparut intr-o reclama la japonezi. Ce m-a mirat a fost produsul la care facea reclama:

 

George Michael

Michael Jackson nu a fost singurul cantaret in reclamele asiatice. George Michael promova la greu casetele audio Maxwell. Macar el era "pe felie":

 

Keanu Reeves

O camera intunecata, o pisica neagra, fulgere afara, o bruneta sexy, Keanu Reeves… Nu, nu e Matrix! E o reclama la bautura! Tare, nu ?

 

Brad Pitt

Integra Noteggra Honda! Super copywriter cel care a facut textele la reclama asta. Noroc cu Brad Pitt:

 

John Travolta

Cred ca l-au luat in timpul filmarilor la "Saturday Night Fever". Vad ca revine la moda freza aceea:

 

Jodie Foster

Mladioasa precum "tee in a wee" (Nell – 1994), iat-o pe Jodie facand reclama la ultracunoscutele produse de infrumusetare Keri :

 

Arnold Schwartzenegger

Pe Mister Olympia l-am pastrat la urma. Daca eram cetatean al statului California si il vedeam pe Arnold tipand "pui – pui", apoi sa apara imbracat ca un vanzator pakistanez de draperii razand in gura mare de parca a fumat iarba toata ziua, in niciun caz nu il votam:

Â