Cele mai traznite retete de pizza! (Poze)

Apropo.ro / 23.04.2009, 16:00
Credeai ca ai incercat toate tipurile de pizza? Noi iti demonstram ca ai ratat cateva!

Pentru cei care ati vizitat Italia, ati observat ca numarul sortimentelor de pizza nu este atat de mare precum cele gasite la noi. Dar ce ne facem cu americanii, care au ajuns sa puna aproape orice pe un blat de pizza?

Daca traiai cu impresia ca ai vazut cam tot ce se poate in materie de pizza, uita-te mai jos la topping-urile folosite de americani:

 

1.Pizza cu Hot Dog si cartofi prajiti

Uite asa combini un produs de traditie "italieneasca" cu aroma "americaneasca" si cartofi frantuzesti.

Pizza cu hot dog si cartofi prajiti

2.Pizza kebab

Daca iti plac si kebab-ul si pizza, atunci de ce sa nu le combini? Oricum, tot acolo ajungi…

Pizza Kebab

3.Pizza Snack

Nu sunt snacks-uri cu aroma de pizza, ci pizza umpluta cu snacks-uri:

Pizza Snak

4.Pizza Happy Meal

De vreme ce McDonalds nu comercializeaza pizza, unii americani s-au gandit sa puna pe un blat toate ingredientele dintr-un Happy meal. Ce a iesit, vedeti in poza:

Pizza Happy meal

5.Corn Dog Pizza

Corn Dog este un Hot Dog "impachetat" intr-o coca preparata din faina de porumb si prajit cu totul in ulei incins. Daca tot am spart bariera de calorii, de ce sa nu combinam pizza cu Corn Dog-ul american?

Corn Dog Pizza

6.Snitel din Pizza

De ce sa te limitezi la o simpla felie de pizza? Trece-o prin galbenus de ou si faina, apoi arunc-o in ulei incins, scoate felia pe un servetel de bucatarie ca sa absorbi uleiul si presara cateva frunze de patrunjel peste: Voilla! "Crima" curata!

Snitel din Pizza

7.Pizza Egoista

Se ia una bucata pizza "mama" si se adauga un topping cu mai multe pizze "copil". Asa poti experimenta diverse arome pe fiecare felie in parte:

Pizza egoista

8.Pizzburger

Se cumpara doua pizza traditionale (ori salami) si intre ele tranteste vreo 800 de grame de carne tocata, sunca si cascaval si poti fi sigur ca iti vei multumi papilele gustative, chiar daca iti va ceda inima:

Pizzburger

 

Iata mai jos cateva retete "trasnite", de origine romaneasca, dintre care poti sa o alegi pe cea preferata, iar daca nu o gasesti in lista… atunci spune-ne ce ai pune tu pe un blat de pizza: