Cele mai “vitezomane” cupluri – pledoarie anti-Valentine’s Day

De: Mioara Tronaru / 08.02.2012, 06:00
Cele mai “vitezomane” cupluri - pledoarie anti-Valentine's Day
În cazul cuplurilor de la Hollywood, dragostea poate dura chiar şi câteva ore. Iată câteva cupluri care au bătut orice record la viteza cu care au divorţat.


Căsnicia dintre Britney Spears şi prietenul ei din copilărie Jason Alexander a durat 2 zile! Cei doi şi-au jurat credinţă veşnică în cadrul unei ceremonii la Las Vegas, în ianuarie 2004. Aproximativ 55 de ore mai târziu, mariajul a fost anulat. Deşi chiar ea a formulat cererea în căsătorie, cântăreaţa defineşte acel moment din viaţa ei drept „o glumă care a mers prea departe”.

Cu doar 9 zile de căsnicie, Carmen Electra şi starul NBA Dennis Rodman au bătut recordul personal al celui din urmă, al cărui precedent mariaj durase 82 de zile. După ce au stat împreună un pic mai mult de o săptămână, căsătoria a fost anulată, din motive de fraudă şi nebunie. Agentul sportivului a declarat că Rodman era, în timpul ceremoniei, într-o stare avansată de ebrietate.

Mario Lopez era iubitul actriţei Ali Landry de 6 ani, aşa că s-au hotărât, în primăvara lui 2004, să facă marele pas, în Puerto Vallarta, Mexic. S-au despărţit 2 săptămâni mai târziu. Motivul? Ali a declarat că a găsit o „dovadă clară” a infidelităţii soţului ei.

Kim Kardashian şi Kris Humphries au cheltuit 10 milioane de dolari pentru o nuntă luxoasă, în care s-au schimbat costumaţiile de trei ori, şi care a făcut subiectul unei emisiuni speciale. Vedeta de reality show şi baschetbalistul au intentat divorţ 72 de zile mai târziu.

Bradley Cooper, desemnat cel mai sexy barbat in viata, a cerut-o de nevastă pe Jennifer Esposito în octombrie 2006, iar la finalul lui decembrie, era deja un bărbat căsătorit. După patru luni, era din nou liber şi, conform agentului său, actorii „trăiau deja separat de mai mult timp”.

Recordul pentru cea mai scurtă căsnicie îl deţine faimosul actor italian Rudolph Valentino – poreclit The Latin Lover – care, dintr-un impuls de moment, s-a căsătorit cu actriţa americană Jean Acker, în 1919. Regretând decizia, mireasa s-a încuiat în apartamentul nupţial. După ce a bătut la uşă pentru 20 de minute, el a plecat acasă. Şase ore mai târziu, Valentino dădea divorţ, căsnicia nefiind consumată niciodată.
Gabriela Groza