Celebra producţie Fetele Gilmore revine la DIVA

De: Cătălina Matei / 01.09.2016, 12:10
Celebra producţie Fetele Gilmore revine la DIVA
Luna septembrie debutează în forţă la DIVA, pentru că din 5 septembrie urmărim premiera sezonului 6 al serialului Hawaii 5.0 şi celebra producţie Fetele Gilmore.

Serialul Fetele Gilmore începe luni, 5 septembrie, la ora 18:00 la DIVA şi de luni până vineri, de la aceeaşi oră, vor fi difuzate câte două episoade. Fetele Gilmore este un serial despre prietenie, familie şi legăturile care le unesc. În centrul acţiunii sunt Lorelai (Lauren Graham) şi Rory Gilmore (Alexis Bledel), o mamă singură, de treizeci şi ceva de ani şi fiica acesteia, care locuiesc în orăşelul Stars Hollow din statul american Connecticut. Relaţia lui Lorelai cu părinţii săi, studiile lui Rory şi legăturile sentimentale ale mamei şi ale fiicei sunt doar câteva dintre momentele dramatice, dar şi comice, ale acestui serial de succes. În primul episod al serialului, când Rory este acceptată la o şcoală privată cu pretenţii, Lorelai apelează la ajutorul părinţilor ei, pentru a-i plăti taxele.

Hawaii pare un paradis tropical, dar asta nu înseamnă că viaţa de poliţist este mai uşoară aici! Sezonul 6 al serialului Hawaii 5.0 ne arată ce se întâmplă după ce Kono (Grace Park) şi Adam (Ian Anthony Dale), proaspăt căsătoriţi, pleacă în voiajul de nuntă şi au parte de câteva surprize neplăcute. În noile episoade, echipa caută comoara pierdută a piraţilor, un atentator cu bombă poate ajuta la descoperirea unui imitator periculos şi o armă folosită pentru a ucide doi oameni este găsită după ce a fost aruncată în mare. Sezonul 6 din Hawaii 5.0 poate fi urmărit în premieră la DIVA din 5 septembrie, lunea, la 21:00, câte două episoade.

Urmăriţi la DIVA Fetele Gilmore şi premiera sezonului 6 al serialului Hawaii 5.0 din 5 septembrie.