Celebrează iubirea “puţin altfel” – Ziua Îndrăgostiţilor se planifică, se întâmplă şi se continuă până în martie

De: Andra Voiculescu / 05.02.2019, 14:03
Celebrează iubirea “puţin altfel” –  Ziua Îndrăgostiţilor se planifică, se întâmplă şi se continuă până în martie
Sun Plaza se transformă într-un spaţiu care celebrează iubirea, în care Ziua Îndrăgostiţilor se manifestă de-a lungul întregii luni, amintindu-ne că un astfel de moment de atenţie nu durează o zi, ci se planifică, se întâmplă şi se continuă cu alte acţiuni din suflet.

De la etapa de pregătire, în care vizitatorii primesc Ghidul Valentine’s Day cu recomandări în funcţie de tipologia persoanei iubite, surprize personalizate la achiziţionarea cadourilor şi opţiuni de „Altfel de artişti” care spun povestea de dragoste într-un mod original, la concertul unplugged FreeStay din 14 februarie şi perioada care urmează pentru planificarea sărbătoririi Dragobetelui şi zilelor de 1-8 martie, momentul este gândit atent şi creativ pentru a oferi o experienţă memorabilă.

În perioada 11-13 februarie, în intervalul orar 17:00 – 21:00, la standul “Ajutor, vine Valentine’s Day!”, magazinul deschide dialogul cu vizitatorii şi le oferă sprijin în alegerea cadourilor pentru partenerii lor, printr-un ghid amuzant construit pe diferite tipologii, dar şi prin surprize inedite. Astfel, pe 11 februarie, un artist ciocolatier va pregăti live praline de ciocolată cu numele persoanei iubite, ilustratoarea Raluca Gheorghiu va desena povestea de dragoste a fiecăruia, printr-un storyboard al momentului primei întâlniri, iar Alex Ştefănescu va face o serenadă pe loc. Primii 50 de îndrăgostiţi vor primi o invitaţie la spectacolul de Valentine’s Day.

Pe 14 februarie, la ora 19.00, îndrăgostiţii sărbătoresc pe acordurile trupei FreeStay, care va face “O altfel de magie” prin prezenţa scenică inegalabilă. Formată în anul 2012, la iniţiativa lui Florin Ristei, FreeStay este unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din România. Sărbătoarea iubirii continuă cu planificarea sărbătorii de Dragobete, dar şi a începutului primăverii şi perioadei dedicate femeilor (1-8 martie). Pe 15 februarie, este organizată o Roată a Norocului în dragoste, cu mesaje amuzante şi cadouri-surpriză.