Celebri si asigurati

Apropo.ro / 29.04.2008, 21:00
Vedetele de peste ocean sunt prevazatoare si nu se zgarcesc atunci cand vine vorba de persoana lor, investesc bani grei in asigurari.

Vedetele de peste ocean sunt prevazatoare si nu se zgarcesc atunci cand vine vorba de persoana lor, investesc bani grei in asigurari pe viata sau in asigurari ce vizeaza anumite parti ale corpului lor. Picioarele, sanii si fesele sunt principalele parti ale trupului care sunt puse la adapost de staruri.

Claudia Schiffer, Heidi Klum, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Michael Flatley, Mariah Carey sunt cateva dintre vedetele care si-au asigurat trupul sau numai anumite parti din el pe sume gigant.

Tot modelul Claudia Schiffer considera fata cea mai importanta parte a corpului si de aceea si-a asigurat-o pe 5 milioane de dolari. Vedeta a luat aceasta decizie cu ocazia unei reclame la siguranta airbagurilor Citroen.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez si-a asigurat partea trupului care i-a adus celebritatea, posteriorul, pentru suma de un miliard de dolari."Bunul" divei a fost votat in nenumarate randuri "cel mai sexy posterior din lume".

David Beckham, vedeta lui Real Madrid, si-a asigurat corpul cu suma record de 150 milioane de euro. Acesta este cunoscut pentru importanta pe care o acorda aspectului fizic, fapt pentru care este considerat "simbol al metrosexulaitatii" iar americanii i-au acordat titlul de "barbatul cu corp ideal".

Trupul lui Naomi Campbell, manechinul cu cele mai mari incasari in anii ’90, valoreaza 1 miliard de dolari.

David Beckham Michael Flatley cunoscut ca si "Lord of the dance" si-a asigurat picioarele pe 40 de milioane de dolari. Intrucat detine recordul de 35 de batai de step pe secunda, dansatorul are motiv intemeiat pentru a-si asigura picioarele.

Supermodelul Heidi Klum are de primit pentru picioarele ei 1,8 milioane de dolari, iar asigurarea a fost facuta cu ocazia unei reclame la aparate de depilat. Din cauza unei mici cicatrici la genunchiul stang, acesta valoreaza cu 139.000 de euro mai putin decat cel drept.

Mariah Carey nu vrea sa isi asume nici un risc atunci cand vine vorba de picioarele ei si de aceea si le-a asigurat pe suma de 695 milioane de euro. Chiar daca nu s-a aflat nicioada in topul femeilor cu cele mai sexy picioare din lume acest lucru nu a oprit-o sa isi ofere un mic cadou.

Roxana Marcu Una dintre cele mai cunoscute si iubite cantarete din lume, Kylie Minogue si-a asigurat intreg corpul contra sumei de 2,8 milioane de euro, pentru a putea fi linistita in cazul in care trupul sau ar suferi o lovitura grava. Pe lista de asigurari vedeta a trecut si faimosii pantaloni scurti care au contribuit la succesul sau.

Marea doamna a filmului italian, Sophia Loren isi considera decolteul cea mai valoroasa parte a corpului si de aceea si-a asigurat sanii. Recent revista Playboy a plasat-o pe locul sase intr-un „Top al celor mai sexy femei ale secolului”.

Elizabeth Taylor si-a asigurat ochii, actrita fiind recunoscuta pentru culoare superba a acestora.

Pentru a fi in pas cu moda, vedetele autohtone au urmat exemplul celor de peste ocean asigurandu-si cele mai valoroase „bunuri”.

Naomi Campbell Dupa ce a umblat prin lume si a vazut cum sta treaba, Ionut Dolanescu s-a hotarat sa isi asigure vocea pentru 100.000 de euro. Aceasta suma ii va reveni numai daca, din diferite motive de sanatate, nu ar mai fi in stare sa cante.

Roxana Marcu a „investit” in picioare 100.000 de euro iar in decolteu 200.000 de euro.

Claudia (ex-Sexxy) are grija de picioarele ei si de aceea si le-a pus la adapost contra sumei de 10.000 de euro.

Lavinia, fosta Spicy, a intrat in randul lumii si si-a asigurat fundul pentru suma de 50.000 de euro. Aceasta a decis sa faca acest pas dupa o sedinta foto pentru un catalog de lenjerie intima.

Tom Jones Celebra cantareata Aura Urzicenu considera ca vocea ei valoreaza 1.000.000 de dolari: „Cand aduc de la medic scutire ca n-am voie sa cant, organizatorii primesc despagubiri de la compania de asigurare".

Si pentru ca lista sa fie completa pe ea se inscriu si vedete cu cereri oarecum bizare.

Celebrul cantaret britanic, Tom Jones este de parere ca femeile sunt atrase de parul sau de pe piept de aceea a investit suma rezonabila de 3,5 milioane de lire sterline in asigure.

America Ferrera protagonista serialului „Betty cea urata” si-a asigurat surasul metalic pe suma simbolica de 6,9 milioane de dolari.

Comicul britanic Ken Dodd a platit pentru dantura sa stramba nici mai mult nici mai putin de 4 milioane de euro. Asta da umor!