Celebritatea lui Dr. House ii aduce retragerea lui Hugh Laurie

De: MediafaxFoto / 25.11.2011, 09:58
Celebritatea lui Dr. House ii aduce retragerea lui Hugh Laurie
Actorul britanic Hugh Laurie se gandeste serios sa se retraga din fata camerelor de luat vederi, dupa incheierea serialului "House M.D".

Cu toate ca fanii isi doresc sa il mai vada pe deja celebrul actor, care il interpreteaza pe Dr. Gregory House, pe micile sau marile ecrane, se pare ca exact faima obtinuta il convinge pe acesta sa renunte.

Actorul a explicat, in cadrul unui interviu, ca nimic nu va egala succesul pe care l-a inregistrat interpretandu-l pe Dr. House si ca nu mai vrea o a doua sansa la celebritate. El a mai spus ca a avut un mare noroc, primind acest rol, si recunoaste ca a fost rasfatat la filmarile din Statele Unite.

Dr House – Trailer de pe tare.ro

Serialul „Dr. House” a fost lansat in SUA, spre sfarsitul anului 2004, si a obtinut 22 de premii si peste 30 de nominalizari, printre care trei premii Emmy oferite serialului si doua Globuri de Aur castigate de Hugh Laurie, in 2006 si 2007.

Dr House – Trailer de pe tare.ro

Oricum, Laurie este printre cei mai bogati actori din televiziune, asa ca nu mai are ce pierde. Si i-a asigurat pe fanii sai ca ramane in aceasta lume a televiziunii, dar ca producator, regizor sau scenarist.