Celebrităţi care au privit moartea în faţă

De: Mioara Tronaru / 04.11.2011, 14:19
Celebrităţi care au privit  moartea în faţă
Iată câteva vedete care au supravieţui unor dezastre presupuse fatale, de la prăbuşiri de avioane, la accidente auto extrem de grave până la tsunami.


Johnny Depp mărturiseşte că, la filmările pentru „The Rum Diary” nu au fost numai moment amuzante, acesta fiind la un pas de moarte în timp ce zbura spre platouri. „Avionul pur şi simplu s-a oprit. Nu s-a mai auzit zgomotul motoarelor. A fost un moment din acela ciudat când poţi simţi neplăcuta prăbuşire în gol”, a declarat actorul pentru revista Live, izbucnind după aceea în râs.

În 2004, supermodelul ceh Petra Nemcova era în vacanţa în Thailanda, cu iubitul ei Simon Atlee, când au avut loc cutremurul din Oceanul Indian şi, apoi, tsunami-ul. Nemcova a reuşit să supravieţuiască ţinându-se de un palmier pentru 8 ore până să fie salvată. Aceasta a scăpat cu pelvisul fracturat şi leziuni interne. Iubitul ei s-a înecat. Nemcova a declarat ulterior că este „norocoasă că a scăpat cu viaţă”.

Jason Priestley a avut, în 2002, un accident teribil de maşină, în cadrul unui raliu oficial din Kentucky. Actorul din serialul „Beverly Hills 90210” s-a izbit într-un perete având o viteză de aproape 289 km pe oră. Priestley a spus că, din punct de vedere tehnic, a fost mort pentru 45 de secunde, dar a reuşit apoi să-şi revină spectaculos. Încă este un fan al curselor de maşini.

În 1988, Gary Busey şi-a fracturat craniul şi a avut multiple leziuni pe creier după ce a făcut un accident de motocicletă fără să poarte cască de protecţie. Actorul a declarat că, în timp ce se afla pe masa de operaţie, s-a văzut înconjurat de sfere mari de lumenă despre care a ştiut că sunt îngeri. A avut nevoie de cinci săptămâni pentru a-şi reveni din comă.

Aflată în turneu, Gloria Estefan şi-a fracturat coloana după ce un camion a intrat în plin în autocarul ei. Artista a reuşit să se recupereze complet după ce chirurgii i-au implantat două plăcuţe de titan în spate.

Sandra Bullock plănuise o vacanţă în Jackson Hole pentru sărbătorile de iarnă, când avionul la bordul căruia se afla a derapat de pe pistă. Avionul s-a dezmembrat complet, dar Sandra şi membrii echipajului au scăpat cu viaţă.

Brooke Burns a privit moartea în faţă în 2005 când, vrând să sară în piscină s-a lovit la cap şi şi-a rupt gâtul. Din fericire, un prieten fost pompier a reuşit să-i stabilizeze coloana până la venirea ambulanţei şi, după câteva operaţii riscante, actriţa din „Baywatch” a scăpat fără niciun semn de paralizie.