Celebritatile si odraslele lor cu nume bizare

Apropo.ro / 27.05.2008, 12:30
Anumite vedete nu se multumesc cu doza de publicitate pe care o au, asa ca incearca sa capteze si mai mult atentia prin numele copiilor

Aparent, anumite vedete nu se multumesc cu doza de publicitate pe care o au, asa ca incearca sa capteze si mai mult atentia prin numele pe care il dau copiilor lor. Care sunt cele bizare?

"Kal-El"

Este copilul lui Nicolas Cage. Nicolas Cage si-a schimbat numele din Coppola in Cage in onoarea lui Marvel, interpretat de Luke Cage. Si-a numit copilul Kal-El dupa Superman. De ce oare nu si-a numit copilul Luke?

"Apple"

Apple este copilul lui Gwyneth Paltrow si al lui Chris Martin.

Motivul pentru care ea si-a numit asa copilul l-a explicat in emisiunea lui Oprah "Cand eram insarcinata, Chris a spus ca daca va fi fetita o vom numi Apple. Simplu. Atunci mi s-a parut asa de dulce, precum fructul". Parca nu este totusi o explicatie…explicatie. Dar daca asa au hotarat…

"Coco"

Coco nu este dupa cum va asteptati un papagal, ci numele copilului lui David Arquette si Courteney Cox. Coco a fost o mai veche porecla a lui Courteney. I-a placut atat de mult se pare incat fetita lor a fost botezata dupa porecla.

"Kyd"

Copilul lui David Duchovny si Tea Leoni. O fi de la strigatura lor "Hey, kid!", alta explicatie nu vad. Cate case atatea obiceiuri.

"Sage Moonblood"

El este baiatul lui Sylvester Stallone. Dupa ce cunoastem filmele lui Sly care sunt violente, mult sange…numele de Moonblood, oare de la ce o veni?

"Maddox"

Copilul adoptat de Angelina Jolie si Brad Pitt. Numele este evident ca vine de la vedeta internetului Maddox. A mai avut de ales dintre Gabe, Tycho si Lowtax.

"Memphis Eve"

Copilul lui Bono. Bono reuseste sa ne surprinda de fiecare data cand isi propune sa vina cu ceva nou, asa ca de ce ne-am mai mira de numele copilului. Acesta mai este si numele persoanei care i-a adus palaria favorita la concert cu un avion la clasa I. Bono nu este numele real al cantaretului, el s-a autointitulat asa, atunci de ce sa nu existe numele de si Memphis?

"Ocean"

Copilul lui Forest Whitaker, ultimul "Rege al Scotiei". El explica de ce si-a numit copilul asa "Cred ca numele pe care il porti este si destinul tau, asa ca imi doresc ce e mai bine pentru copii mei. Numele meu – Forest (padure) – este ceva in continua schimbare, revitalizare, mereu verde…. si in crestere. Ocean este ceva intins…nu sti unde este capatul, si putin mister si seninatate".

"Prince Michael II/Blanket"

Copilul lui Michael Jackson. Primul copil s-a nascut in 1997 si a incercat sa nu il numeasca prea pretentios si atunci i-a spus Prince Michael Jackson. Al doilea copil a venit pe lume in 2002, al doilea baiat, si lipsit de idei l-a numit Prince Michael II si l-a poreclit Blanket.

"Rocket Rodriguez"

Este copilul lui Robert Rodriguez. Cei din jur spun ca aduce cu numele unui porno star gay. Daca intr-o zi candideaza la presedintia SUA….s-ar putea sa isi schimbe numele.

"Blue Angel"

Este numele copilului lui The Edge de la U2. Tatal crede ca este un nume cat se poate de normal si ca ii place ca i-a dat un nume dificil de explicat.

"Audio Science"

Actrita Shannyn Sossamon si-a botezat copilul cu un asemenea nume si sparge orice imaginatie. Pare mai degraba un nume de ora la scoala decat nume de copil.

"Tu Morrow" (nu e greseala de scriere)

Este copilul lui Rob Morrow. A ales pana a cules. A mai avut de ales dintre Marry Christmas, Candy Barr, Ruby Cox. Nu sunt chiar cele mai rele, ci cele mai comice.

"Jermajesty"

Vine dintr-o mare familie de staruri si este copilul lui Jermaine Jackson. Mai este nevoie de alte explicatii?

In mod sigur ati auzit si la noi nume amuzante care, in esenta lor, au si o explicatie. Cele mai amuzante si pline de imaginatie si fara explicatie, gasim: Laba Adrian, Vasile V. Vasile cu fiul sau pe nume Vasile V. Vasile Vasile (la cata generatie or fi?), Ciocan Vasile, Vrabie Tudor, Muia Florenta (chiar exista si ma intreb: cum ii spuneau amicii unui tip care umbla cu ea pe strada?), Boubatran Tudor, Chizdoarca Lichida (cine si-ar pune un asemenea nume?), Vaselina Mirela, Mercedesa, Motorina, Chitanta, Eufrat, Isaura, Termopana, Roata-Moale, Factura, Suspendarea, Capdebou, Codrut si Bradut (frati), Politia, Salvarea, Flocea, Lamaia, Semafor, Strugurel, Nazdravanu, Vigilenta.

Daca am omis nume care meritau sa fie mentionate asteptam sa ne amintiti voi.