Celebrităţile şi primele rable pe care le-au condus!

De: Pusa Toader / 22.09.2014, 15:23
Celebrităţile şi primele rable pe care le-au condus!
Faima vine, în cele mai multe cazuri, la pachet cu bogăţia. Dar înainte de a deveni celebri în lumea toată, viaţa artiştilor de la Hollywood nu era deloc luxoasă, iar maşinile lor nici atât. Înainte de Benz şi Bentley, au fost o grămadă de Buick, Ford sau Dodge.

 

Johnny Depp – Chevy Nova

Înainte de a da lovitura cu rolul din serialul “21 Jump Street”, Johnny Depp bătea străzile din Hollywood la volanul unui vechi autoturism Chevy Nova. Ba chiar se zvoneşte că actorul ar fi locuit pentru o vreme în maşină, neavând bani pentru a locui cu chirie într-un spaţiu mai decent. Ei bine, acum Depp nu mai e de compătimit, având în vedere că se bucură de un Corvette Roadster din 1959, o bijuterie asemănătoare cu cea pe care a condus-o în filmul din 2011 “The Rum Diary”.

Brad Pitt – Buick Centurion 455

Înainte de a deveni cel mai sexy bărbat de pe planetă, Brad Pitt conducea bătrâna maşină a părinţilor săi, un Buick Centurion 455. Asta s-a întâmplat cu multe blockbustere în urmă! În zilele noastre, soţul Angelinei Jolie este văzut conducând piese de genul: BMW Hydrogen 7, Chevy Camaro SS, Lexus LS 460, Jeep Cherokee, Audi Q7 sau o motocicletă modificată pe gustul lui.

Eric Bana – Ford XB Falcon

Actorul şi-a cumpărat prima maşină la 15 ani, pentru suma de 1.100 de dolari, şi încă o mai are! Deşi nu o mai scoate la plimbare, aceasta încă funcţionează ba, mai mult, a devenit ea însăşi o mică stea. În 2009, Bana a regizat documentarul “Love the Beast”, în care a povestit istoria de 25 de ani a Ford-ului său. Filmul, în care apar, de asemenea, Jay Leno şi Jeremy Clarkson, se află în topul documentarelor cu cele mai mari încasări în Australia.  

 

Mila Kunis – Ford Explorer

Actriţa născută în Ucraina nu a avut dintotdeauna un stil de viaţă luxos dar, oricum, nu se poate compara cu alte staturi de pe lista noastră. Când a împlinit 16 ani, Mila şi-a convins părinţii să-i cumpere un Ford Explorer. Se pare că de atunci a rămas cu o slăbiciune pentru pentru SUV-uri, la ora actuală conducând un Range Rover Overfinch, dar şi un Lexus SC 430 decapotabil.

 

Jeremy Piven – Ford Mustang

Actorul nu a avut cel mai bun start în viaţă, provenind dintr-o familie săracă. Prima lui maşină a fost un Mustang ’65, pe care i-a împrumatat-o unui prieten pe perioada în care el se afla peste hotare, la studii. Amicul respectiv, care trebuia să aibă grijă de maşină, nu prea se descurca în trafic şi, sătul de atâtea amenzi, a hotărât să o vândă. Piven încă iubeşte maşinile Ford, în garajul lui afându-se în momentul de faţă un Ford Bronco din ’77, total recondiţionat.

 

Tags: