Celebrităţile sunt în doliu după morţile tragice ale acestei săptămâni: Kelly Preston, Naya Rivera şi Ben Keough, trei morţi în 24 de ore

De: Andra Voiculescu / 15.07.2020, 16:32
Celebrităţile sunt în doliu după morţile tragice ale acestei săptămâni: Kelly Preston, Naya Rivera şi Ben Keough, trei morţi în 24 de ore

Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, cunoscută din filme precum Jerry Maguire, a murit duminică la vârsta de 57 de ani. Actriţa suferea de mai bine de doi ani de cancer la sân.

„Cu durere în suflet vă informez că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta pe care o ducea de doi ani cu cancerul la sân”, a scris John Travolta pe contul său de Instagram.

„A dus o luptă curajoasă, beneficiind de dragostea şi sprijinul multora. Eu şi familia mea vom rămâne mereu îndatoraţi doctorilor şi asistentelor de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor medicale care ne-au oferit ajutor, precum şi numeroşilor prieteni şi apropiaţi ce ne-au fost alături. Pentru o perioadă vor fi alături de copiii mei, care şi-au pierdut mama, aşa că vă cer scuze dacă nu veţi mai auzi de mine un timp”, a mai scris acesta.

Printre cei care i-au trimis mesaje emoţionante lui John Travolta s-a aflat şi Olivia Newton-John, co-starul său din filmul Grease. Olivia, care s-a confruntat şi ea cu propria luptă cu cancerul de sân, a postat o fotografie mai veche în care se afla împreună cu Kelly, pe Instagram, la care vedeta Grease a scris: „Kelly Preston era un spirit radiant, cald şi blând – o soţie iubitoare, devotată, mamă şi dulce prietenă. Inima mea se rupe pentru John, Ella şi Ben. Nicio vorbă nu-mi poate exprima întristarea pentru familia ei.”

Adam Levine, solistul Maroon 5, a omagiat-o de asemenea pe Kelly Preston într-o postare pe Instagram luni.

„Primul meu sărut simulat … Ne vei lipsi Kelly”, a scris Levine. „Vei avea întotdeauna un loc special în inima mea.”

Actorul, care a jucat în „Jerry Maguire” în 1996 şi „Twins” în 1988, a apărut, de asemenea, într-unul dintre primele videoclipuri muzicale ale lui Maroon 5, „She Will Bed Loved”, care a fost lansat în 2004.

Preston a jucat-o pe mama iubitei lui Levine în videoclip iar mai multe scene au prezentat sărutul dintre Levine şi Preston – aparent primul lui pe ecran.

Blemstemul serialului Glee a revenit în atenţia fanilor după ce actriţa Naya Rivera, cunoscută din serialul Glee, s-a înecat sub ochii fiului ei în vârstă de 4 ani, potrivit poliţiştilor din California, citaţi de BBC.

După cinci zile de căutări, corpul actriţei a fost găsit luni în lacul Piru, unde plecase cu barca împreună cu fiul ei.

Actriţa, în vârstă de 33 de ani, s-ar fi înecat accidental, din datele de până acum ale anchetei.

Naya Rivera nu este singura actriţă din serialul american Glee care s-a stins din viaţă în condiţii ciudate. Înainte de ea au mai decedat alţi 4 actori ai aceleaşi producţii: Naya Rivera, Cory Monteith (actor), Jim Fuller Jr (regizor asistent), Mark Salling (actor) şi Nancy Motes (asistentă de producţie la „Glee” şi sora vitregă a actorilor Julia Roberts şi Eric Roberts) sunt 4 din cei 5 actori care au jucat în serial Glee şi au murit, de asemenea, în condiţii suspecte.

Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a fost de asemenea găsit mort, duminică, în Calabasas, California. Din primele investigaţii, pare că s-ar fi sinucis. Tânărul ar fi murit după ce s-ar fi împuşcat.

Mama lui Benjamin, Lisa Marie Presley (51 de ani), este devastată. Ea a declarat prin purtătorul de cuvânt al familiei că „băiatul era dragostea vieţii ei.”

Benjamin, copilul Lisei cu Danny Keough, semăna izbitor cu Elvis Presley. În 2009 acesta semnase un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri şi a apărut în câteva filme.