Celia a lansat „Is this Love”, un videoclip de 100.000 de euro

Apropo.ro / 05.09.2011, 14:00
Celia a lansat
Celia a lansat videoclipul piesei "Is this Love" care a costat 100.000 de euro si care este considerat cel mai scump din Europa de Est.

‘Is it love’ este o piesa complexa, cu mari sanse de reusita, atat in tara, cat si peste hotare, care transmite cu exactitate mesajul ‘Iubirea invinge’ . Povestea clipului este urmatoarea: Intr-un peisaj apocaliptic, o lume distrusa, in care oamenii sunt lipsiti de sentimente, sunt salbatici si reci, apar eu, zeita iubirii, care cu ajutorul lui Kaye Styles ii atrag pe toti intr-un club subteran, unde ma ridic deasupra tuturor, plutind. La vederea mea, ingerii se comporta salbatic, dar iubirea ii prinde sub vraja ei. Astfel, lupta lor se transforma in mangaieri si saruturi, iar de pe trupurile noastre curge… miere”, a declarat Celia pentru Libertatea.

Celia feat Kaye Styles – Is it love de pe tare.ro

Celia a colaborat cu Kaye Styles la piesa „Is This Love”, cel care a compus coloana sonora de la „Prison Break”. Videoclipul a fost filmat in Ucraina si Rusia, iar filmarile au durat 3 zile. Totul s-a desfasurat sub atenta privire a producatorului Costi Ionita, care apare si el in videoclip.

De la filmari: Pentru realizarea scenelor in care cantreata este acoperita in intregime de miere s-au folosit 50 de kilograme de miere de albine.