Celia este in cautarea marii iubiri (Video)

Apropo.ro / 19.10.2011, 13:40
Celia este in cautarea marii iubiri (Video)
Una dintre cele mai ravnite burlace din Romania, Celia, declara ca vrea sa intalneasca omul potrivit de care sa se indragosteasca nebuneste.

Celia este singura, contrar tuturor barfelor scrise in presa. Singurii apropiati, barbati, din viata ei sunt catelul ei, Anju, si Costi Ionita, mentorul ei care ii este alaturi neconditionat.

„Este adevarat, Costi e ca un mentor pentru mine, e practic un om care are grija de mine si de succesul meu. Face parte cumva din familia mea, dar nu mai mult decat fratele meu. E omul care acum, ca nu mai e tata, pot sa il sun. Il stiu de 7 ani, am incredere in el, dar nu pot sa il vad mai mult ca un frate”, spune Celia.


Cea mai dorita romanca: e tanara, bruneta, frumoasa, sexoasa, celebra… dar nu are iubit! VIDEO pe www.acasatv.ro

Costi Ionita i-a fost aproape dupa despartirea de Kemal, barbatul alaturi de care se visa mireasa. Religiile diferite i-au despartit, in cele din urma.

De cel putin un an, tabloidele incearca sa afle daca exista vreun barbat in viata Celiei. Si, in lipsa unei dovezi, au lansat tot felul de zvonuri, transformand artista intr-una dintre cele mai ravnite romance.

S-a auzit ca frumoasa bruneta ar fi fost curtata de Shaggy, Jeremih sau fotbalistul Gabi Torje.

Mi-as dori sa ma indragostesc, sa am un sot si apoi copii. Asta este ordinea pe care o vad eu. Nu as vrea sa-mi pierd capul, dar vreau foarte mult sa ma indragostesc. Am nevoie de un om care sa ma completeze. Eu sunt aiurita si visatoare, trebuie sa ma aduca pe pamant”, a spus Celia pentru Povestiri adevarate.

Ce se intampla insa cu relatia cu Mihai Bendeac, despre care Celia spunea ca „este omul de care aveam nevoie„?