Celia s-a întors din Australia şi se relansează în muzică

De: Cătălina Matei / 08.08.2016, 09:48
Celia s-a întors din Australia şi se relansează în muzică
Cântăreaţa, care a rupt topurile cu melodia „Şoapte” in urma cu cativa ani, a dispărut o perioadă din showbiz-ul românesc.

S-a măritat, s-a mutat în Australia şi a făcut un băieţel frumos foc, care împlineşte doi ani. Celia se pregateste sa revina in forta si sustine tinerele talente.

Acum, Celia a revenit de cateva luni in tara, cu forte proaspete, si isi pregateste relansarea pe piata muzicala din Romania de unde a lipsit in ultimii 2 ani. Artista se afla in aceasta perioada in studiourile de inregistrare pentru a gasi piesa cu care sa recucereasca topurile muzicale. Insa pana atunci, artista si-a facut aparitia in clipul lui Karym, „#suntaici”. Alaturi de Celia, in clip isi mai fac aparitia si cunoscuta cantareata Andreea Antonescu, Mellina si Yamira. Misiunea celor patru dive este de a amplifica mesajul pozitiv şi de a-i încuraja pe oameni să se ajute necondiţionat în orice situaţie.

„Pentru ca mi-a placut mereu sa susţin tineri la inceput de drum ! Cu atat mai mult cand mesajul care se dorea transmis era unul atat de frumos… Succes Karym! #suntAici”, a scris artista pe Facebook.

Karym nici nu visa ca va ajunge sa filmeze alaturi de cele patru vedete, despre care are numai cuvinte de lauda: „Sa filmez cu Celia, Mellina, Andreea Antonescu, Yamira… Coplesitor… Am crescut cu hit-urile Andre.. Apoi inconfundabila Celia… Cine nu stie piesa „Soapte”… Apoi Mellina… „Poza de album”… Am fost putin aerian pe parcursul filmarilor… Cateodata cand nu aveam de tras cadre si ma uitam cum persoane la care doar puteam visa pana mai ieri sunt alaturi de mine, in propriul meu clip. Celia este un om minunat cum rar mai intalnesti in industria muzicala din Romania. Multumesc Celia pentru sustinere, multumesc si Andreei Antonescu, Mellinei si Yamirei.”