Celia şi-a mobilizat colegii pentru un eveniment caritabil. Strange bani pentru verişoara ei, diagnosticată cu cancer!

Apropo.ro / 17.12.2012, 10:33
Celia şi-a mobilizat colegii pentru un eveniment caritabil. Strange bani pentru verişoara ei, diagnosticată cu cancer!
Artiştii o ajută să strângă bani pentru verişoara ei, în vârstă de 20 de ani, care suferă de cancer!

Celia face tot ce poate pentru a-şi ajuta verişoara, pe Iuliana, care are doar 20 de ani şi a primit o veste nemiloasă din partea medicilor: are cancer. Astfel, cântăreaţă a pus la cale un spectacol caritabil, pe care l-a organizat împreună cu Liga Studenţilor. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, la Sala Sporturilor din Deva şi va fi un spectacol la care vor participa Celia, Datina, Morris, Alb Negru, Shift, David Deejay, Coşti Ioniţă şi Ami, artiştii sărind astfel în ajutorul Celiei şi al verişoarei sale, care a fost diagnosticată cu cancer într-un stadiu foarte avansat, de gradul 4.
Biletul costă 20 de lei, iar la eveniment sunt aşteptate cât mai multe persoane. Celia a mers din clasă în clasă, pe la şcoli şi licee, rugându-i pe elevi să îi ajute verişoară.

Concert organizat de Celia

„Din păcate, astăzi viaţa înseamnă bani, iar banii înseamnă inimi deschise. Bucuria pe care o putem împărtăşi este că acum puteţi face un bine, ajutând o fată de 20 de ani, care suferă de cancer, dar puteţi vedea şi un spectacol de calitate”, spune Celia.
„Am sărit în ajutorul Celiei şi al rudei sale pentru că întotdeauna este bine să ajuţi şi să-i fi alături unei persoane aflată în suferinţă, care se lupta cu boala. Artiştii Sprint Media Group, în frunte cu Datina, Ami, Morris, Shift, AlbNegru şi mulţi alţii vor concerta mâine, pe data de 18 decembrie, la Sala Sporturilor din Deva pentru acest eveniment caritabil!”, spune Marius China, liderul trupei Datina.