Celia şi Karym, lansează videoclipul piesei „La două capete”

De: Cristiana Trifu / 07.09.2017, 16:26
Celia şi Karym, lansează videoclipul piesei
Cu toţii ne aducem aminte de CELIA, o artistă de succes care a câştigat inimile românilor cu piesele "Trag aer în piept" şi "Şoapte", sau celelalte colaborări alături de artişti internaţionali: Buppy Brown – „Iubire”, Kaye Styles – „IS IT LOVE”, Mohombi – „Love 2 Party”, şi Shaggy – „TELL ME LIES (Let your eyes)”. Anii au trecut, a devenit soţie şi mama, iar acum a venit momentul în care artista se întoarce pe scena muzicală, după o pauză de mai bine de 4 ani.

CELIA lansează videoclipul piesei „La două capete”, o colaborare cu KARYM. Piesa este produsă de Claudiu Coţa şi Dragos Alexandru Damsa, iar de mix şi master s-a ocupat Magic Bunicu. 

Piesa de revenire a Celiei este despre dragoste şi infidelitate, unde rolul iubitului care a călcat strâmb este jucat de KARYM, cu care artista e la prima colaborare, iar rolul „amantei” din videoclip este jucat de Andreea, fostă concurentă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”. 

„A sosit momentul! ️Aveţi aici un fragment de suflet… sper să vă placă! Fie că ai fost înşelat, fie că ai inşelat, iar mai apoi ai regretat că ai pierdut o iubire sinceră. Sunt convinsă că sunt mulţi cei care se regăsesc în versurile melodiei!”, spune artista. „Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie, am simţit că această piesă trebuie făcută cu un artist talentat, la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit… Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potriveşte mănuşă”, a adaugat Celia.

„Sunt fericit şi îi sunt profund recunoscător Celiei pentru încrederea acordată şi susţinere. E un om minunat. Am toată încrederea în melodie şi în acest proiect la care ţin foarte mult. Mulţumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect”, a declarat Karym