Celia – Trage aer în piept…

De: Cătălina Matei / 26.11.2007, 00:00
Celia - Trage aer în piept...
...de cîte ori e nevoie! Pînă acum, Celia şi-a luat inima-n dinţi şi a tras aer în piept atunci cînd a plecat din Deva ca să-şi facă o carieră muzicală sau cînd a decis să iasă din trupa Elegance. Ambele decizii au fost de bun augur, aşa că e bine să mai tragem, din cînd în cînd, aer în piept! Mai ales că piesa pe care o promovează - ”Trag aer în piept” - a ajuns hit...
Deşi mulţi au crezut că e din Constanţa, Celia s-a născut la Deva, unde a terminat Liceul de muzică şi arte plastice ”Sigismund Toduţă”. La 12 ani, a început să facă dansuri populare şi moderne şi a ajuns chiar solista ansamblului respectiv. ”După ce am terminat liceul, m-am angajat la o agenţie de organizări de spectacole, îmi înfiinţasem o trupă de fete şi cîntam în deschiderea tuturor spectacolelor orga­nizate de agenţia la care lucram”. La un astfel de con­cert, Celia a fost remarcată de Costi Ioniţă şi aşa a intrat în trupa Elegance. A urmat o perioadă destul de mediatizată, însă accentul cădea mai mult pe Issa, blonda trupei, care, la acel moment, era şi iubita lui Costi Ioniţă. O dată cu destrămarea relaţiei respective, dar şi a trupei Elegance, Celia şi-a continuat drumul singură. Debutul solo a fost alăturat, de cele mai multe ori, unei relaţii amoroase… tot cu Costi. ”Pe Costi îl apreciez foarte mult, îi mulţumesc că mi-a dat această şansă şi m-a ajutat să îmi împlinesc visul. Nu am avut nici o relaţie cu Costi, au fost nişte zvonuri neade­vărate ieşite imediat după despărţirea de trupa Ele­gance. Cineva a crezut că ne face un rău, dar nu ne-a deranjat cu nimic. Poate chiar ne-a ajutat puţin în promovare”. Strategie de marketing sau nu, alăturarea celor doi a promovat din plin noul ”produs” – Celia.
Cum rămîne cu… aerul?
”Trag aer în piept” a devenit repede hit. Cu un videoclip de imagine şi un titlu de piesă pe măsură, Celia a urcat foarte repede în topuri. ”Colaborez în exclusivitate cu Costi şi sînt foarte mulţumită de el ca producător şi manager, şi la fel de mulţumită de albumul semnat Dr. Studio. Stilul muzical abordat în acest album este dance cu influenţe house-clubbing & chillout”. Şi, totuşi, cînd a tras Celia aer în piept? ”Am tras aer în piept de multe ori, chiar şi în momentul în care am decis să plec de lîngă părinţii mei şi să lupt pentru visul meu, aici, în Bucureşti, sau cînd am decis să mă rup de trupa Elegance. Am tras aer în piept şi am tot mers înainte şi se pare că a fost o decizie bună!”, admite Celia.
 
”Timpul liber îmi place să îl petrec cu persoanele dragi, cu iubitul meu, cu familia şi prietenii. De curînd, am primit de la iubitul meu un căţeluş Chow-Chow, aşa că el îmi ocupă timpul liber”.

Top personal
1. Outwork-electro – Unit
2. Nicole Scherzinger feat. T.I. – Whatever you like
3. DJ Rynno feat. Sylvia – Feel
4. Bryan Adams – To love a woman
5. DJ Aligator – Close to you