Celine Dion a cumpărat restaurantul unui român

De: Gabriela Voicu / 11.03.2012, 16:02
Celine Dion a cumpărat restaurantul unui român
Cântăreața canadiană Celine Dion și soțul ei, René Angélil, au plătit 10.000.000 $ pentru a deveni proprietarii unui restaurant înființat de un român.

Cântăreață canadiană Celine Dion și soțul ei, René Angélil, au cumpărat recent unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Montreal, cu 10.000.000 de dolari.

Localul a fost înființat în 1928 de un evreu născut în România, pe nume Reuben Schwartz. În urmă cu 84 de ani, el a pus bazele primului local cu delicatese din Montreal.

Evreu român emigrant în Canada, barbatul nu-și închipuia că afacerea sa va ajunge să valoreze o sumă colosală. Restaurantul de pe bulevardul St. Laurent, în care se servesc mai ales sandvișuri cu carne afumată de vită, a fost achiziționat recent de Celine Dion si sotul ei.

Preparat de vita afumat, la restaurantul Schwartz’s

Chiar dacă are acelasi sediu din 1928, funcționând într-un spațiu restrâns, Schwartz’s e unul dintre punctele de atracție pentru turiști și numeroase vedete internaționale.

Pereții restaurantului sunt tapetați cu poze și cu autografe ale celebrităților care i-au trecut pragul, printre care Nana Mouskouri, Lucian Bute și noua proprietară, Celine Dion.