Celine Dion are casă de 72,5 milioane de dolari, cu parc acvatic!

De: Cătălina Matei / 18.09.2014, 08:00
Celine Dion are casă de 72,5 milioane de dolari, cu parc acvatic!
Celine Dion are propriul ei parc acvatic în reşedinţa de pe ţărmul Oceanului Atlantic. Diva a plătit nu mai puţin de 72,5 milioane de dolari pentru această proprietate de lux.

În faţa Oceanului Atlantic, Celine Dion şi-a amenajat pe domeniul reşedinţei sale un imens parc acvatic care nu este cu mult diferit de cele publice.

casa

Atunci când a ajuns pe Insula Jupiter din Oceanul Atlantic, Celine a cumpărat două case vecine (cu 12,5 şi 7 milioane de dolari) pe care le-a transformat într-o mare proprietate de lux – un adevărat resort. 

casa

Casa are 10.000 de mp, casa principală cu alte cinci pavilioane individuale ce includ casa de oaspeţi, casa de pe plajă, piscina acoperită şi un teren de tenis acoperit.

casa

A muncit cot la cot cu soţul său, Rene Angelil. Acum, casa lui Celine este cea mai mare locuinţă cu deschidere la Ocean din zonă.

casa

Resortul cu peste 10 dormitoare al lui Celine este, cu siguranţă, cu mult mai scump acum. Preţul în zonă creşte cu circa 13,3% în fiecare an.

casa

Totul a fost construit din dorinţa de a se distra împreună cu copiii săi, în condiţiile în care nu poate face acest lucru relaxată atunci când se află într-un water park public.

casa

Proprietatea ar putea fi scoasă la vânzare prin licitaţie după ce contractul pe care Celine Dion îl are cu Caesar Palace din Las Vegas expiră. Asta prin 2019.