Celine Dion, Barbara Streisand, Justin Timberlake şi Boy George, pe aceeaşi scenă cu Elena Cârstea şi Petrică Mâţu Stoian, la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 12:21
Celine Dion, Barbara Streisand, Justin Timberlake şi Boy George, pe aceeaşi scenă cu Elena Cârstea şi Petrică Mâţu Stoian, la “Te cunosc de undeva!”
Pe scena transformărilor de la “Te cunosc de undeva!” vor urca sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 20.00, noi personaje pline de strălucire, aduse în prim-plan de concurenţii celui de-al 13-lea sezon al show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

După mai multe săptămâni în care s-au aflat pe primul loc, Ana Baniciu şi Raluka au primit de la ruletă un moment complet diferit de ceea ce au făcut până acum la “Te cunosc de undeva!” şi se vor transforma în două dive absolute, Celine Dion şi Barbara Streisand. Jean de la Craiova va fi un dansator şi cântăreţ olandez născut în Rusia şi devenit celebru în trupa Boney M – Bobby Farrell, pe când Alin Gheorghişan va devein pentru o seară regina muzicii salsa  şi a muzicii latino, cubaneza Celia Cruz.

Carmen Rădulescu îi va invita pe toţi la un joc din Mehedinţi, transformată în Petrică Mâţu Stoian, Connect-R va fi Justin Timberlake şi va cânta piesa compusă de acesta după despărţirea de Britney Spears, iar Barbara Isasi, solista trupei Mandinga o va imita pe frumoasa şi puternica Anastacia.

Ruleta personajelor a pregătit pentru Alexandra Velniciuc un rol interesant, celebra şi nonconformista Elena Cârstea, Mihai Trăistariu va avea un moment solicitant din renumitul musical “Gypsy”, transformat într-o expertă a genului, Bette Midler, pe când Romică Ţociu va fi un star controversat, dar simpatic, sensibilul britanic Boy George.
Momentul special din deschiderea galei va fi un tribut dedicat Ancăi Parghel, pe care îl vor susţine jurata Ozana Barabancea, care i-a fost şi elevă, şi concurentul Mihai Trăistariu.

Baletul Furnix Team, condus de Furnica, va dansa ca de obicei alături de concurenţii “Te cunosc de undeva”, în vreme ce Gianina Corondan le va arăta telespectatorilor ce s-a mai întâmplat în culisele show-ul pe parcursul acestei săptămâni de pregătire.

Care va fi cea mai reuşită tarnsformare a acestei gale, dar şi ce surpriză au pregătit concurenţii pentru prezentatorul Cosmin Seleşi, înainte de plecarea acestuia în Asia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.