Celine Dion divorțează după 19 ani de mariaj?

Apropo.ro / 15.11.2013, 16:00
Celine Dion divorțează după 19 ani de mariaj?
Despre cântăreața Celine Dion se zvonește că ar fi în pragul unui divorț de 720 de milioane de dolari. Cât este de adevărat rămâne de văzut.

Unul dintre cele mai longevive cupluri de artiști este și Celine Dion-Rene Angelil – 19 ani.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Gurile rele susțin că vedeta ar fi în pragul unui divorț extrem de scump, dată fiind averea ce ar trebui împărțită: 720 de milioane de dolari.

Totul a pornit de la faptul că artista a fost văzută, în public, fără verighetă. Vestea vine la scurt timp după ce Dion a început promovarea celui de-al 11-lea album de studio „Love me back to life”.

Apropiații și cei care o cunosc pe Celine știu foarte bine că vedeta obișnuiește să nu poarte chiar tot timpul inelul primit de la Rene. Celine Dion a confirmat că nu divorțează și nici nu există șanse de divorț în viitorul apropiat sau îndepărtat.

Dion, 45 de ani, este o nouă victimă a acestor zvonuri care au vizat mai multe celebrități. La fel ca cele care spun despre decesul vreunei vedete.

Dion și Rene, 71 de ani, sunt căsătoriți de 19 ani și au împreună trei băieți: o pereche de gemeni – 3 ani, și un băiat de 12 ani.