Céline Dion este însărcinată

Apropo.ro / 31.08.2009, 23:09
Céline Dion este însărcinată
La 15 ani de la căsătoria cu René Angélil şi la 8 ani de la naşterea fiului lor, René Charles, familia cîtăreţei Céline Dion se măreşte cu încă un membru.

La vîrsta de 41 de ani, Céline Dion este mai fericită ca oricînd. După ce a pus cariera muzicală în stand-by, renunţînd la un contract gras în Las Vegas, artista lăsat încă de anul trecut să se înţeleagă că-şi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia, ba chiar să aibă încă un copil.

Dorinţa i s-a îndeplinit mulţumită sistemului de criogenare a ovulelor care permite unui cuplu să aibă copii chiar şi în condiţiile în care partenera se află la menopauză. Céline Dion a apelat, în urmă cu 9 ani, la serviciile unei clinici de fertilitate din New York, cu ajutorul căreia a rămas şi prima dată însărcinată.

Acum, chiar dacă René Charles a ajuns la vîrsta de 8 ani, potrivit ştiinţei medicale mama lui îi va dărui un frăţior… geamăn întrucît, din punct de vedere biologic, ovulele şi spermatozoizii cuplului fac parte din acelaşi eşantion donat clinicii.

Desigur, nu se poate şti cu siguranţă cum va arăta viitorul copil, dacă va avea semnalmente identice cu cele ale lui René Charles sau nu. Cert e că, dacă sarcina va decurge conform aşteptărilor, bebeluşul se va naşte în luna mai 2010.