Celine Dion îşi vinde vila din Paris. Un mic paradis cu cinema, spa, sală de fitness – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 11.01.2017, 11:19
Celine Dion îşi vinde vila din Paris. Un mic paradis cu cinema, spa, sală de fitness - FOTO&VIDEO
La un an după moartea soţului ei René Angélil, vedeta canadiană Céline Dion a decis să scoată la vânzare mai multe proprietăţi deţinute împreună cu acesta, printre care şi reşedinţa lor pariziană.

După vila din Florida şi castelul din Laval, Quebec, starul pop a decis să renunţe şi la duplexul gigantic din Paris, pentru care viitorul proprietar va trebui să achite impresionanta sumă de 9 milioane de euro.

La 6 luni de la moartea soţului, Céline Dion „şi-a tras” iubit mai tânăr cu 18 ani

Celine Dion a făcut senzaţie la emisiunea Tonight Show. A fost într-o formă de zile mari – VIDEO

Reşedinţa, pe care vedeta a cumpărat-o alături de soţul său în 2008, este situată în cartierul exclusivist Villa Montmorency — o enclavă din arondismentul XVI din Paris, populată de vedete de cinema, artişti şi staruri din lumea sportului.

Proprietatea — un mic paradis de 1.400 mp — dispune de zece camere repartizate pe cinci etaje, un cinematograf, un spa, o sală de fitness şi are o vedere la faimosul Turn Eiffel şi spre grădinile starurilor Mylene Farmer şi Johnny Hallyday.

În ultimele luni, diva canadiană a vândut o serie de proprietăţi cumpărate împreună cu soţul său. În martie 2016, Celine Dion a vândut impunătoarea vilă din Jupiter Island, Florida — o reşedinţă cu şase 6 dormitoare şi 8 băi — pentru suma de 45,5 milioane de euro, cu 30 milioane mai puţin decât ceruse iniţial. De asemenea, în luna iunie, artista a primit pentru conacul său imens din Quebec — estimat iniţial la aproape 21 de milioane de euro — suma mult mai modestă de 7 milioane de euro.

Foto: exclusivepic media