Celine Dion nu va cânta la înmormântarea soţului ei

De: Nicoleta Nicolae / 20.01.2016, 10:34

Celine Dion nu va cânta la înmormântarea soţului ei
Celine Dion este în doliu, după ce soţul ei, René Angélil, a murit în urma unei grave suferinţe.


Cei doi au fost căsătoriţi timp de 22 de ani, iar pe 22 ianuarie, soţul artistei va fi comemorat în aceeaşi biserică în care s-au căsătorit pe 17 decembrie 1994.

René Angélil şi-a dorit ca slujba să aibă loc în aceeaşi biserică în care s-a căsătorit cu iubirea vieţii sale. Deşi s-a vorbit despre faptul că Celine va cânta în timpul ceremoniei, un reprezentant de-al ei a infirmat acest zvon şi nu îi va oferi un tribut muzical.

Pentru că a fost o personalitate marcantă pentru Canada, ceremonia de înhumare va fi difuzată la Tv, iar fanii acestuia sunt aşteptaţi pentru a-şi lua rămas bun la Biserica Notre-Dame din Montreal.

Celine Dion şi Rene erau căsătoriţi din anul 1994 şi au împreună 3 copii. Celine Dion este deţinătoare a Ordinului Canadei şi a Ordinului Naţional al Québecului. Este o cântăreaţă de muzică pop, textieră şi actriţă.

A devenit cunoscută în lumea francofonă dupa ce René Angélil, ce urma să-i devină soţ, şi-a ipotecat casa pentru a-i finanţa producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord şi în alte ţări anglofone.

René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre, care în prezent sunt adulţi.