Celine Dion, pictorial provocator în V Magazine (Foto și video)

De: Gabriela Voicu / 24.08.2012, 16:00
Cântăreața Celine Dion a acceptat provocarea de a poza topless în paginile revistei americane V Magazine, pentru ediția din septembrie.

Celine Dion, care este mamă a trei copii și are 44 de ani, a mărturisit că a fost speriată de ideea pictorialului provocator pe care l-a realizat pentru V Magazine.

„Am fost speriată pentru că e atât de diferit față de tot ce am făcut până acum, dar sunt bucuroasă că am făcut-o. De obicei e un motiv pentru care fac un pictorial și nu am ocazia să mă și distrez”, susține cântăreața.

Celine Dion

După ce Nicole Kidman a lăsat la o parte inhibițiile și și-a dezvăluit latura rebelă în aceeași revistă, Celine i-a urmat exemplul.

Cântăreața a pozat în ținute elegante, casual, dar și sumare, demonstrând că este în formă maximă.

„Am fost o carte deschisă toată viața și cred că de aceea mă plac oamenii”, a spus Celine Dion, câștigătoare a cinci premii Grammy. Artista a adăugat că este aceeași persoană și pe scenă și în afara scenei.

Ea a vorbit într-un interviu pentru V și despre ce înseamnă să fii mamă: „Am crezut că aveam o viață înainte, dar până nu am devenit mamă, nu aveam nicio idee. De ce mi-aș dori un hit muzical? De ce mi-aș dori un premiu? Tot ce îmi doresc e să fiu la fel de binecuvântată ca acum”.