Celine Dion renunţă temporar la muzică, pentru soţul ei

De: Cătălina Matei / 03.09.2014, 12:05
Celine Dion renunţă temporar la muzică, pentru soţul ei
Celine Dion a anunţat că suspendă show-urile sale din Las Vegas şi Asia - din perioada următoare, pentru a avea grijă de soţul ei.

Celine Dion trece prin momente grele. Soţul ei, Renee Angelil, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat cu cancer. El a trecut printr-o intervenţie chirurgicală, la finele anului trecut, pentru a i se îndepărta tumoarea canceroasă.

Starea de sănătate nu i-a mai permis să se ocupe ca manager de cariera lui Celine. El a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999, pe care iniţial l-a învins.

Aceasta, la rândul ei, a simţit că este cu mult mai important să fie în aceste clipe aproape de familia sa. Vedeta a declarat că va lupta cum poate ea mai bine să-şi susţină soţul în procesul de vindecare. Vrea să-şi dedice timpul familiei.

În acelaşi timp, Celine Dion le cere scuze fanilor săi de pretutindeni pentru acest inconvenient şi le mulţumeşte pentru suport şi înţelegere.

Nici Celine, 46 de ani, nu stă foarte bine la capitolul sănătate. Din iunie, a avut pauze muzicale după ce i s-a inflamat gâtul.