Celine Dion, şedinţă foto cu un fotograf român

De: Cătălina Matei / 05.06.2014, 10:15
Celine Dion, şedinţă foto cu un fotograf român
Cunoscut drept “fotograful Innei”, Edward Aninaru a fost solicitat să îi facă un album foto cântăreţei Celine Dion. Deşi şedinţa foto a avut loc în februarie, fotograful nu a putut vorbi până acum despre această colaborare din cauza contractului semnat.

Edward Aninaru în vârstă de 38 de ani  a relizat mai multe fotografii pentru videoclipul „Incredible” al artistei canadiene, o colaborare cu Ne-Yo.

”Am făcut această şedinţă foto pentru «Incredible» în februarie, însă contractul m-a împiedicat să fac publică informaţia. Sunt onorat că am fost ales să lucrez cu artişti de talia lui Céline Dion, iar naturaleţea şi politeţea cu care s-a comportat m-au impresionat”, a declarat Aninaru pentru Click!.

După ce a devenit cunoscut în ţară datorită şedinţelor foto pe care le-a realizat cu vedetele autohtone, precum Inna, Mădălina Ghenea sau Catrinel Menghia, Edward Aninaru s-a mutat în Los Angeles de trei ani. Românul a început deja să cucerească showbiz-ul american, având mai multe colaborări cu case de producţie şi reviste din SUA.