Cenușa lui Paul Walker va fi îngropată în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood

Apropo.ro / 12.12.2013, 17:30
Cenușa lui Paul Walker va fi îngropată în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood
Trupul neînsuflețit al actorului Paul Walker, decedat într-un accident de automobil pe 30 noiembrie, vor fi incinerate în weekend.

Rămășițele pământești ale actorului Paul Walker, decedat într-un accident de automobil pe 30 noiembrie, vor fi incinerate în weekend, iar cenușa starului american va fi îngropată în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood. În această locație se odihnesc și actorii Brittany Murphy, John Ritter, David Carradine și mulți alții.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Funeraliile vor avea loc într-un cadru restrâns, la care vor participa doar cei care au fost apropiați actorului.

Rămășițele actorului au fost predate familiei acestuia, marți, fiind demarate deja pregătirile pentru înmormântare. La această ceremonie privată vor participe doar rudele starului.

Totuși, va exista și o a doua slujbă religioasă privată, pentru prieteni și familie – la care vor fi prezenți colegii săi din franciza „Furios și iute” – la o adresă care nu a fost dată publicității.

Paul Walker și un prieten de-al său, Roger Rodas, au murit în urma exploziei automobilului în care se aflau, în Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legiști, rezultatul unui accident.