Cerbul de Aur 2009! Informatii despre Cerbul de Aur

Apropo.ro / 01.09.2009, 15:30
Maine, 2 septembrie, se da startul celei de-a XVII-a editii a Festivalului International de Muzica "Cerbul de Aur".

Brasovul se pregateste de sarbatoare!

Maine, 2 septembrie, se da startul celei de-a XVII-a editii a Festivalului International de Muzica "Cerbul de Aur".

In prima seara a festivalului, organizatorii pregatesc un program special.

Astfel, cei mai cunoscuti artisti din Romania (Luminita Anghel, Aura Urziceanu, Mihai Georgescu, Delia Matache, Marcel Pavel. Monica Anghel, Aurelian Temisan, Nicola, Paula Seling, Doina Spataru, Vlad Mirita si Leo Iorga) vor incanta specatorii si telespectatorii cu melodii indragite de toate generatiile, adevarate evergreen-uri.

"The Best", "I Want To Break Free", "I Will Survive", "Unchain My Heart", "Drumurile noastre toate" si "Dor de viata" sunt doar cateva din piesele care se vor auzi maine seara in Piata Sfatului din Brasov.

In prima seara a Festivalului "Cerbul de Aur", artistii din Romania ii vor aduce un omagiu lui Michael Jackson

Finalul spectacolului de deschidere va fi marcat de piesa lui Michael Jackson, "We Are The World", care va putea fi ascultata in interpretarea tuturor artistilor.

Acest spectacol va fi precedat de un program special pregatit de trupa Sistem si de Baletul Festivalului Cerbul de Aur a carui coregrafie este asigurata de Tone Leonard, component al trupei Lord of The Dance adus special din Irlanda pentru evenimentul de la Brasov.

Dupa spectacolul de deschidere prezentat de Delia Budeanu si Aurelian Temisan, vor intra in competitie primii 8 concurenti din: Italia, Australia, Letonia, Belgia, Moldova, Romania. Armenia si Rusia.

Seara se va incheia cu un recital al trupei Hot Chocolate.

Cu o cariera impresionanta, de mai bine de 30 de ani, Hot Chocolate au lansat de-a lungul vremii piese cunoscute in toata lumea. "You Sexy Thing", "Every One’s A Winner", "It started with a Kiss" si "So you win Again" sunt doar cateva dintre ele.

Anul acesta intra in concurs: Romania, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda Israel, Italia, Letonia, Malta, Mexic, Moldova,Norvegia, Rusia si Turcia.

Romania va fi reprezentata de: Jasmine, Nadine si The Marker.

Jasmine s-a nascut in Petrosani si a facut parte din trupa Ooops. Din anul 2007 a decis sa se concentreze pe cariera solo, parasind astfel trupa.

A castigat multe premii dintre care mentionam doar Gaudeamus International Student’s Festival, Discoveryfest in Bulgaria si a colaborat cu diversi artisti (ca exemplu, trupa BUG Mafia).

Jasmine

Jasmine

Nadine este licentiata in muzica si a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Facultatea de Jazz.

In prezent este backing vocal in trupa Loredanei Griza "Agurida" si a colaborat cu trupa Voltaj.

A castigat multe premii in Belarus si in Bulgaria si are o pasiune pentru actorie si cantarile live.

nadine

Nadine

The Marker– totul a inceput in 2007, cand solistul Paul Mates si-a propus sa formeze o trupa.

A chemat alaturi de el cativa prieteni, artisti si ei, si au format o trupa noua, intr-o formula si cu un stil total diferite de cele pe care le abordasera anterior.

Au inceput lucrul la primul album cu versuri in limba engleza si au participat la primul lor mare concert.

Prima lor mare realizare a venit in octombrie 2008, cand au castigat Battle of the Bands, eveniment gazduit de Hard Rock cafe din Bucuresti.

The Marker

The Marker

In acest an ca invitati, pe scena, vor urca: Sistem, Hot Chocolate, Holograf, Directia 5, Vama, Loredana si Tiziano Ferro.

Tiziano Ferro – "Perdono"

Tiziano Ferro – Perdono de pe tare.ro

Â