Cere 10 milioane de dolari pentru că l-a calcat pe bătături (cu Ferrari-ul)

De: Marian Andrei / 24.08.2012, 17:00
Cere 10 milioane de dolari pentru că l-a calcat pe bătături (cu Ferrari-ul)
Un polițist american, care a fost călcat pe picior de posesorul unui Ferrari Spider 458, îi cere șoferului despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari.

Pe 4 august, Julien Chabbot, un întreprinzător în domeniul internetului, și-a parcat mașina neregulamentar pe o stradă din New York. În timp ce un polițist îi scria amenda, Chabbot a venit, s-a urcat în mașină fără să spună un cuvânt și a încercat să plece. Polițistul s-a plasat în fața mașinii, pentru a împiedica acest lucru și a fost călcat pe picior. Au urmat scene de film, cu scoaterea în forță a „infractorului” din mașină și încătușarea acestuia.

Polițist căcat pe picior de un Ferrari

Iată că, la nici o lună de la incident, polițistul l-a dat în judecată pe Chabbot, cerând despăgubiri de 10 milioane de dolari, pentru „atac de gradul trei cu o armă mortală”. Polițistul susține că „fără a manifesta niciun fel de respect pentru viața lui”, Chabbot „l-a lovit cu mașina, putând să-i cauzeze leziuni grave sau chiar moartea”.

Avocatul lui Chabbot neagă acuzațiile, afirmând că „ar fi șocat” dacă instanța i-ar acorda polițistului 10 milioane de dolari, când „toată lumea a văzut că acesta nu a fost rănit„.