Cerere în căsătorie, cu ajutorul vecinilor din cartier! (Video)

Apropo.ro / 20.06.2012, 12:00
Cerere în căsătorie, cu ajutorul vecinilor din cartier! (Video)
Fiecare cerere în căsătorie este specială, dar bărbatul din povestea de azi a dorit să fie cu mult mai inedit.

Un cuplu din Portland, SUA, a reușit să fie în centrul atenției, pe internet. Viitorul mire a pus la cale cererea în căsătorie cu ajutorul întregii comunități în care locuiau, dar și cu ajutorul prietenilor de pe alte meleaguri.

Totul a fost filmat și transformat într-un videoclip emoționant, pe muzica lui Bruno Mars „Marry You”. Filmulețul a adunat peste 7 milioane de vizualizări pe Youtube și Vimeo.

Cei doi americani, Isaac Lamb și Amy Frankel, au fost invitați în diferite emisiuni televizate, tocmai datorită cererii în căsătorie inedite.

În glumă, unul dintre prezentatori i-a spus lui Lamb că bărbații se vor simți de acum obligați să-i urmeze modelul, că au dat tonul unei noi mode.

„Imi pare rău băieți, dar nu asta a fost intenția mea. Am simțit că ea merită să îi fac o așa surpriză”, a menționat mirele.

La realizarea videoclipului au participat 60 de persoane, care au dansat și le-au transmis toată aprecierea lor. Acestora s-au mai adăugat, prin internet, și prieteni care nu le-au putut fi aproape la eveniment.

bruno mars

Viralul se termină cu apariția mirelui ce cântă pe versurile lui Mars, iar la finalul piesei îngenunghează în fața viitoarei sale mirese și o cere de soție așa cum a considerat el de cuviință.

Ca o încununare a reușitei sale, Lamb a primit felicitări pentru idee și din partea artistului Bruno Mars.