Cerere in casatorie cu ghinion

De: Manuela Stoicescu / 16.03.2008, 14:31
Cerere in casatorie cu ghinion
Un londonez de 28 de ani intentiona sa-si ceara logodnica in casatorie intr-un mod cat mai inedit cu putinta, luandu-se dupa expresia "to pop the question".

Un londonez de 28 de ani intentiona sa-si ceara logodnica in casatorie intr-un mod cat mai inedit cu putinta: luandu-se dupa expresia "to pop the question", lui Lefkos Hajji i-a venit nastrusnica idee sa puna inelul de logodna intr-un balon cu heliu. Planul era ca prietena sa primeasca apoi un ac, cu ajutorul caruia sa sparga balonul si apoi sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti, aducandu-si aminte de mirificul moment.

Hajji a cumparat un inel in valoare de 6000 de lire sterline, l-a pus in balon dar in secunda cand a iesit din magazin, o adiere de vant i-a smuls balonul din mana, lasandu-l pe ghinionist privind spre cer si spre inelul care calatorea de-acum, spre alte zari.

Pe langa pierderea inelului, Hajji si-a pierdut si viitoarea sotie, care s-a suparat foc atunci cand a auzit de nerozia prietenului iar in prezent nu mai vorbeste cu el. Desi londonezul a petrecut doua ore cautand si incercand sa recupereze balonul, pentru moment nu i-a mai ramas decat speranta ca undeva, balonul se va sparge iar cineva-i va returna pretiosul inel. Desigur si ca Leanne, logodnica sa, il va ierta intr-un final.