Cerere în căsătorie la „Temptation Island – Insula iubirii”: Unul dintre concurenţi are pregătit inelul pentru iubita sa

De: Cătălina Matei / 08.06.2016, 15:43
Cerere în căsătorie la „Temptation Island – Insula iubirii”: Unul dintre concurenţi are pregătit inelul pentru iubita sa
Cuplurile înscrise în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” au venit în Thailanda cu încrederea că se vor întoarce acasă exact în formula în care au sosit aici. Siguri de sentimentele ce-i leagă, concurenţii n-au văzut nicio ameninţare în ispitele de pe insulă.
Ba mai mult, unul dintre ei a venit pregătit cu un inel pe care să-l dăruiască iubitei sale împreună cu cererea în căsătorie. Va  fi posibil acest lucru? Asta numai timpul va decide şi capacitatea lor de a ţine piept ispitelor hotărâte să facă uz de calităţile de cuceritori. Cine intenţionează ca la finalul emisiunii să lanseze o cerere în căsătorie, telespectatorii vor afla astăzi, în cea de-a şaptea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată de Antena 1 cu începere de la 20.30.
 
Şi tot astăzi, telespectatorii vor vedea şi care vor fi reacţiile lui Hamude la vederea imaginilor cu Loredana din ce în ce mai apropiată de ispita Sorin care spune, de altfel, că este doar o chestiune de timp până când aceasta îi va ceda cu totul.
 
Chiar dacă imaginile cu Alice o arată pe aceasta în braţele lui Robert, de mână cu el şi chiar sărutată pe obraz de ispită, Alin spune că până nu va vedea un sărut adevărat între iubita lui şi Robert nu va considera că Alice a întrecut măsura. Cum se va rezolva conflictul deschis între Elena şi Medana, dar şi ce cuceriri va face Tomiţă rămâne de văzut în această seară, de la ora 20.30 la „Temptation Island – Insula iubirii”.